Rakkaat asiakkaat!

Olen päättänyt sulkea hoitolani maaliskuun loppuun Suomessa vallitsevan korona viruksen vuoksi.
Asiakaskuntaani kuuluu paljon vanhempaa väestöä, jotka ovat monisairaita ja ovat alttiimpia erilaisille sairauksille.
Itse en ole sairastunut eikä myöskään läheiseni. Haluan toiminnallani suojella asiakkaitani kuin myös itseäni ja läheisiäni.
Olen yhteydessä asiakkaisiini, joilla on hoitoaika varattuna maaliskuulle.

Pysytään terveinä!

Ystävällisin terveisin
Tanja Barannik

 

DERMAPEN4 MIKRONEULAUSKYNÄ on vihdoinkin saapunut Tanjan kauneus-, terveys- ja sairaanhoitopalvelut hoitolaan!

Tammikuun tarjous kampanja:

Dermapen4 mikroneulaus + mesoglide (kasvot) 180 €
Dermapen4 mikroneulaus + mesoglide (kasvot, kaula,dekoltee) 190 €
Dermapen4mikroneulaus + mesoglide (kasvot,kaula, dekoltee) 520 € / kolmen hoitokerran sarja

Dermapen4 on markkinoiden uusin, tehokkain ja vähiten ihoa vaurioittava mikroneulausmenetelmä ja sen tekee aina koulutettu sairaanhoitaja.

Hoitoja voidaan vielä tehostaa PRP-plasmahoidolla, joka on myös saatavana hoitolassani. Voit lukea lisää PRP-plasmahoidoista kotisivuiltani.

Mihin/miten Dermapen4 kohtisuora mikroneulaus vaikuttaa?

• Dermapen elvyttää ja kiinteyttää ihoa, lisää kollageenin muodostusta ja tehoaa ikämuutoksiin kasvoissa, kaulalla, dekolteella ja kämmenselissä.
• Ihon mikroneulauksessa jokaisessa ihoon syntyvässä mikroskooppisessa reiässä käynnistyy biologinen korjausprosessi, jonka seurauksena iho alkaa ylikorjaamaan itseään ja kollageenin tuotanto aktivoituu.
• Kohtisuora mikroneulaus tasapainottaa ihon talineritystä ja auttaa tehokkaasti epäpuhtaan ihon hoidossa supistaen ihohuokosia.
• Dermapen parantaa ihon pintaverenkiertoa, heleyttää ihoa ja vähentää kirjavuutta ihossa.
• Kohtisuora mikroneulaus on ainoa lääketieteellisesti hyväksytty mikroneulaus menetelmä couperosa-ihon hoitoon.
• Menetelmällä pystytään häivyttämään pikkuryppyisyyttä herkillä alueilla, kuten ylähuulen päällä sekä silmänympärysiholla.
• Dermapen hoidolla saadaan aikaan laajamittainen biologinen korjausprosessi ihossa, joka korjaa tehokkaasti aknearpisuutta sekä arpia.
• Hoidolla voidaan madaltaa raskausarpia.
• Dermapen kiihdyttää hiustenkasvua sekä tehoaa ennenaikaiseen kaljuuntumiseen ja hoitoa voidaan tehostaa PRP-plasmahoidolla.
Dermapen4-mikroneulaus vai mikroneulausrulla?
Kohtisuora Dermapen mikroneulaus ei aiheuta ihoon epätoivottua repivää traumaa ja vaurioita kuten perinteiset mikroneulausrullat tekevät.

Dermapen4 laitteessa on vallankumouksellinen 16 neulainen hoitopää joka takaa tehokkaammat tulokset. Dermapen 4 tuottaa jopa 1920 neulanreikää sekunnissa, eli 47,69 % enemmän, kuin mitä aiempi Dermapen 3 laite ja 104 % enemmän, kuin muu neulauslaite. Suuremmilla hoitoalueilla ylimääräiset 620 reikää muodostavat ylivoimaisesti enemmän kanavia asiakkaan iholle.
Se mahdollistaa nopeamman parantumisen ja hoitotulokset. Patentoitu mikroneulauspää tarjoaa tasaisen, kivuttomamman liukumisen iholla, hyödyntäen laitteen patentoitua meso-glide-teknologian aineiden kuljetinjärjestelmää.
Dermapenin kertakäyttöinen mikroneulauspää lävistää ihon kohtisuoraan automaattisesti värähdellen 1920 kertaa sekunnissa. Perinteisellä mikroneulausrullalla reikiä sekunnissa syntyy vain 200-300.

Mikroneulauksessa jokaisessa ihoon syntyvässä mikroskooppisessa reiässä käynnistyy biologinen korjausprosessi. Tämän seurauksena neulatulle alueelle kerääntyy kasvutekijöitä, kollageenin tuotanto aktivoituu ja iho alkaa ylikorjaamaan itseään.

Ihossa tapahtuu myös immunologinen aktivoituminen, josta syystä hoito usein rauhoittaa häiriönäppyistä ja epäpuhdasta ihoa.
Käytettävällä mikroneulausmenetelmällä, sekä syntyvien mikroreikien määrällä on suora merkitys myös ihossa käynnistyvän biologisen korjausprossin laajuuteen.

Uudessa Dermapen4-laitteessa on edistykselliset tärinää vähentävät vaimentimet, josta syystä hoito on iholle miellyttävämpi kuin mikään aiemmista mikroneulausmenetelmistä. Tämä uuden sukupolven mikroneulauslaite aiheuttaa vähemmän turvotusta kuin mikroneulausrulla tai vanha Dermapen3-mikroneulauslaite, eikä aiheuta verenvuotoa, joten se on turvallisempi ja tehokkaampi vaihtoehto. Kohtisuora mikroneulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa, ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa.

Kertakäyttöiset Dermapen mikroneulauspäät minimoivat tulehduksen riskiä ja portaattomasti säädettävä mikroneulapään pituus takaa yksilöllisen hoidon ja juuri oikean mikroneulan pituuden jokaiselle hoidettavalle alueelle.

Dermapen mikroneulauksella voidaan hoitaa turvallisesti herkkiäkin alueita, joita ei aiemmin ole tehokkaasti pystytty mikroneulaustelalla hoitamaan, esimerkiksi alaluomien pikkuryppyisyyttä hyvin lähellä ripsirajaa sekä ylähuulen päällä olevia ryppyjä.

Dermapen4 laitteella saadaan aikaan tehokkaita tuloksia niin ikääntyvän ihon, kuin medikaalisessa aknearpien hoidossa.

Valmistautuminen toimenpiteeseen:

Hoitoalueella ei saa olla aktiivista huuliherpesrakkulaa.
Hoito voidaan tehdä vasta kun iho on parantunut. Jos olet taipuvainen saamaan huuliherpesrakkulan herkästi, kannattaa ennaltaehkäisevästi aloittaa reseptivapaa herpes-estolääkitys tablettimuotoisena edellisenä päivänä.

Dermapen-mikroneulauksen kulku ja hoitotulos:

Dermapen mikroneulaushoito tehdään haluttaessa voidepuudutuksella. Puudutevoide annetaan vaikuttaa hetken, jonka jälkeen se pyyhitään pois ja iho desinfioidaan.

Dermapen4 mikroneulauksessa kohtisuoraan värähtelevä mikroneulauspää jossa on 16-mikroneulaa, lävistää ihon kohtisuoraan automaattisesti värähdellen 1920 kertaa sekunnissa. Ihon mikroneulauksessa jokaisessa ihoon syntyvässä mikroskooppisessa reiässä käynnistyy biologinen korjausprosessi, jonka seurauksena iho alkaa ylikorjaamaan itseään ja kollageenin tuotanto aktivoituu.
Dermapen4 kohtisuorassa mikroneulaushoidossa mikroskooppiset kanavat voivat kuljettaa ihoon jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita. Hoidon aikana ihoon voidaan imeyttää patentoituja mesoglide antioksidantteja, sinkkiä, ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa tai maksaläiskiä vaalentavaa mesoterapia-ainetta.

Ravintoaineet kulkeutuvat syvälle ihon fibroplasteihin ravitsemaan dermistä, eli ihon syvempää kerrosta, ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, kollageenin muodostus lisääntyy ja ihon uudistuminen nopeutuu.

Toimenpiteen jälkeen:

Dermapen mikroneulauksen jälkeen iholle levitetään rauhoittava naamio. Sairaanhoitaja neuvoo jälkihoidossa ja halutessasi voit ostaa laadukkaat medikaaliset Dermapen/Medik8 ihonhoitotuotteet kotiin.

Ihon hoito kotona:

• Vältä ihon koskettelua neljän tunnin ajan
• Saat pestä kasvosi hellävaraisesti kuuden tunnin kuluttua
• Älä ota aurinkoa käsitellylle alueelle pariin viikkoon
• Käytä aurinkosuojavoidetta min.SK30
• Meikata saat seuraavasta aamusta normaalisti
• Hoitopäivänä ei saunaa, uimista, hikoilua eikä kylmää viimaa
• Jos ihossa esiintyy kevyttä hilseilyä 4-5 päivää hoidon jälkeen, voit tehdä hellävaraisen kuorinnan. Älä käytä hedelmähappoja.
• Käytä turvallisia ja laadukkaita ihonhoitotuotteita ohjeen mukaan
• Älä käytä hoidetulle alueelle viikkoon aloe veraa sisältäviä tuotteita, kortisonivoidetta tai Bepantheniä.

Kokemuksia välittömästi Dermapen mikroneulauksen jälkeen:

Dermapen hoidon jälkeen iholla on punoitus, mutta siihen voidaan laittaa välittömästi hoidon jälkeen hengittävä Dermapenin erikoismeikkivoide, jolloin voit palata normaalitoimiisi. Ota mukaasi kevyt huivi, jolla voit helposti häivyttää dekolteelle jäävän hennon rajan. Punoitus on yleensä poissa noin kuuden tunnin kuluttua.Ihon immunologisen toiminnan aktivoituessa saattaa iho olla ensimmäisinä päivinä hyvin kuiva. Tällöin on tärkeää kosteuttaa ihoa. Tehostettua ihon kosteutusta kannattaa suosia ainakin ensimmäinen viikko. Tämä parantaa myös Dermapen hoidon tulosta.

Lämpimästi tervetuloa uusiin ja tehokkaisiin hoitoihin!

t. Tanja

 

DP Dermaceuticals
DP Dermaceuticalsin kliinisen ihonhoidon tuotesarja on kehitetty käytettäväksi erityisesti ennen ja jälkeen ihon mikroneulaus- ja anti-ageing -hoitoja.
DP Dermaceuticals tarjoaa ammattimaisesti valmistettuja, innovatiivista teknologiaa ja HylaFuse Complexia hyödyntäviä, kliinisesti testattuja ja turvallisia ratkaisuja tukemaan ja edistämään ihon mikroneulaushoitoprosessia niin vastaanotolla kuin kotona.
DERMAPEN ESITTELEE
DP Dermaceuticals -perheeseen kuuluu 9 uskomatonta tuotetta,
jotka rauhoittavat, korjaavat ja kosteuttavat ihoa.
Tri Phase Cleanser ™ – Vallankumouksellinen kasvojen puhdistaja, joka muuttuu geelistä öljyksi iholle hierottaessa. Se kosteuttaa ihoa, poistaen samalla hellävaraisesti meikin ja muut epäpuhtaudet.
Micro Derm Exfoliant ™ – Hienorakeinen kuorinta-aine, joka hellävaraisesti ja tehokkaasti poistaa iholta lian, meikin ja muut epäpuhtaudet, vähentäen samalla pienten juonteiden näkyvyyttä ja poistaen kuollutta ihosolukkoa.
Hyla Active™ – Tehokas syväkosteuttava geeli, joka rauhoittaa ja korjaa ihoa. Palauttaa ihon tasapainon ihon tyypistä ja kunnosta riippumatta.
Brite Lite™ – Ylimääräistä pigmentaatiota monipuolisesti hillitsevä seerumi, joka tasoittaa ikä- ja pigmenttiläikkiä sekä epätasaista ihonsävyä.
Antioxidant Cocktail™ – Yhdistelmä vitamiineja ja antioksidantteja, jotka kosteuttavat ja suojaavat ihoa ilmansaasteiden, stressin ja liiallisen auringolle altistumisen haitallisilta vaikutuksilta.
Vitamin Rich Repair™ – Ylellinen voide, joka korjaa vaurioitunutta ja ärtynyttä ihoa tehokkaasti, pitäen yllä sen kimmoisuutta.
Retinal Active™ – Ylellinen anti-age voide, joka sisältää ihoa uudistavaa A-vitamiinia sekä tehokkaan yhdistelmän hoitavia ja kosteuttavia aineosia. Cover Recover – Meikkivoide, joka viilentää, korjaa ja peittää. Voidaan ennen hoitoja ja heti niiden jälkeen.

 

 

 

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta vuotta 2019!
Hoitola on jälleen auki 3.1.2019.
ps. jos haluat tilata vielä lahjakortin jouluksi laita sähköpostiviesti osoitteeseen tanja@kauneusterveyshoitola.fi
t. Tanja

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta vuotta 2019!

02

marras, 2018

Hei!

Olen talvilomalla 2.11. – 18.11.2018

Aikoja voi varata nettiajanvaruksen kautta!

Hyvää alkanutta marraskuuta!

t. Tanja

Hampaiden valkaisu! Syksyn shokki tarjous 64 €!

Hampaiden valkaisumenetelmä normaaleille, luonnollisille hampaille. Ei vaalenna paikkoja, kruunuja, keraamisia laminaatteja tms. Turvallinen valkaisugeeli, jonka vaikutusta tehostetaan led-valolla.
Hoitoa ei voi tehdä jos on raskaana, on vaikea iensairaus tai on allerginen valkaisugeelille tai tuotteiden ainesosille. Ei alle 18 -vuotiaalle ilman vanhempien suostumusta.

Varaa aikasi nettiajanvarauksen kautta www.kauneusterveyshoitola.fi tai p.044-987 3788

Tervetuloa!

t. Tanja

Marras- ja joulukuun huippu suosittu tarjous:

– HydraFacial kasvoihoitoihin kaupanpäälle HydraFacial- LYMFA tai LED-valoterapia. Hoidoista saatavilla myös lahjakortteja, jotka ovat voimassa 6 kk ostopäivän jälkeen.

– HydraFacial Hydration kasvohoito 99 €. Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen hupputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

– HydraFacial Deep Clean 137 €. Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talieritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja vakopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal happokuorinta.

– HydraFacial Anti-Age 157 €. Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen, Dermabuilder peptidi ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E- vitamiinia sisältäviä HydraFacial tehouutteita. Hoidon yhteydessä tehdään myös GlySal happokuorinta.

– Lymfahoito elvyttää imusuonten toimintaa. Imusuoniston kuljetuskyky kasvaa ja nesteet pääsevät pois kudoksesta, joten turvotukset laskevat. Samalla parasympaattinen hermosto aktivoituu ja elimistön omat puolustusmekanismit pääsevät toimimaan paremmin.

– Hoitavilla HydraFacial led-valoilla on ihoa uudistava ja parantava vaikutus. Led-valohoito sopii erinomaisesti kimmoisuuden puutteesta kärsivälle iholle, couperosaan, rosacean ja aknen hoitoon. Led-valohoito nopeuttaa myös haavojen ja arpien paranemista sekä rauhoittaa tulehduksia.

Varaamalla tarjoushoidon saat tämän huippuedun. Lue lisää hoidoista sivuilta www.kauneusterveyshoitola.fi

Voit varata ajan nettiajanvarauksen kautta www.kauneusterveyshoitola.fi tai puhelimitse p. 044-987 3788. Jos et löydä sopivaa aikaa itsellesi soita tai laita viesti.

Hoidoista saatavilla myös lahjakortteja, jotka ovat voimassa 6 kk ostopäivän jälkeen.

Lämpimästi tervetuloa!
Hydrafacial marras-joulukuu 2017
t. Tanja

Olen syyslomalla 6.10. – 24.10.2017


Aikoja voi varata nettiajanvarauksen kautta www.kauneusterveyshoitola.fi
tai puhelimitse p. 044-987 3788.

Jos et löydä sopivaa aikaa itsellesi soita tai laita viesti.

Hyvää lokakuuta toivotellen!

Tanja

Restore Magic liftinghoito kasvoille ja kaulalle – TUHKIMOHOITO

1 hoitokerta / 125 €
8 hoitokerran sarja / 900 €

Restore Magic liftinghoito

Mihin Restore Magic liftinghoitoa käytetään?

Uusi hoito kiinteyttää ja silottaa ihoa silminnähden ilman lääkeaineita, neuloja tai palautumisaikaa. Iho näyttää upealta jo tunnin kuluttua hoidosta ja hoitotulos vain paranee seuraavan päivän ajan.

Ihanteellinen pikakaunistus ennen tärkeää päivääsi. Uusi raikkaampi ilme.

Mihin hoidon teho perustuu?

Restore Magic hoidon teho perustuu ihoa syväpuhdistaviin kasviuutteisiin sekä korkeaan pitoisuuteen hellävaraisia peptidejä, kasvutekijöitä sekä luonnollisia kasvipohjaisia tehoaineita.

Turvallinen ja lempeä hoito ei sisällä paraabeeneja, öljyjä tai keinotekoisia väriaineita, alkoholia, eikä keinotekoisia aromeja. Hoito soveltuu tehtäväksi myös kesällä. Sarjahoitona tehtynä tulos vahvistuu.

Voidaan tehdä sarjahoitona jopa kaksi kertaa viikossa neljän viikon ajan. Hoitosarjalla saavutetaan pitkäkestoinen hoitotulos.

Valmistautuminen hoitoon

Hoito ei vaadi valmistautumista eikä toipumisaikaa.

Hoidon vaikutukset ihoon

Kohottaa ihoa tehokkaasti
Puhdistaa ihon myrkyistä
Poistaa epäpuhtauksia
Parantaa ihon sävyä ja tuntua
Kirkastava vaikutus
Supistaa ihohuokosia
Tuo ravintoaineita iholle
Antioksidanttinen vaikutus
Ehkäisee ikääntymisen merkkejä
Silottaa ryppyjä

Hoidon jälkeen

Iholle laitetaan tehokosteuttava voide. Meikata saa heti hoidon jälkeen ja voit palata normaalielämään välittömästi.

Kokemuksia välittömästi Restore Magic-hoidon jälkeen

Iho tuntuu syväpuhtaalta ja raikkaalta sekä näyttää napakalta ja hehkeältä.

Lämpimästi tervetuloa!

restore_magic_2_ennen_ja_jalkeen425xs

 

restore_magic_3_ennen_ja_jalkeen425xs