02

marras, 2018

Hei!

Olen talvilomalla 2.11. – 18.11.2018

Aikoja voi varata nettiajanvaruksen kautta!

Hyvää alkanutta marraskuuta!

t. Tanja

Hampaiden valkaisu! Syksyn shokki tarjous 64 €!

Hampaiden valkaisumenetelmä normaaleille, luonnollisille hampaille. Ei vaalenna paikkoja, kruunuja, keraamisia laminaatteja tms. Turvallinen valkaisugeeli, jonka vaikutusta tehostetaan led-valolla.
Hoitoa ei voi tehdä jos on raskaana, on vaikea iensairaus tai on allerginen valkaisugeelille tai tuotteiden ainesosille. Ei alle 18 -vuotiaalle ilman vanhempien suostumusta.

Varaa aikasi nettiajanvarauksen kautta www.kauneusterveyshoitola.fi tai p.044-987 3788

Tervetuloa!

t. Tanja

Marras- ja joulukuun huippu suosittu tarjous:

– HydraFacial kasvoihoitoihin kaupanpäälle HydraFacial- LYMFA tai LED-valoterapia. Hoidoista saatavilla myös lahjakortteja, jotka ovat voimassa 6 kk ostopäivän jälkeen.

– HydraFacial Hydration kasvohoito 99 €. Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen hupputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

– HydraFacial Deep Clean 137 €. Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talieritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja vakopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal happokuorinta.

– HydraFacial Anti-Age 157 €. Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen, Dermabuilder peptidi ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E- vitamiinia sisältäviä HydraFacial tehouutteita. Hoidon yhteydessä tehdään myös GlySal happokuorinta.

– Lymfahoito elvyttää imusuonten toimintaa. Imusuoniston kuljetuskyky kasvaa ja nesteet pääsevät pois kudoksesta, joten turvotukset laskevat. Samalla parasympaattinen hermosto aktivoituu ja elimistön omat puolustusmekanismit pääsevät toimimaan paremmin.

– Hoitavilla HydraFacial led-valoilla on ihoa uudistava ja parantava vaikutus. Led-valohoito sopii erinomaisesti kimmoisuuden puutteesta kärsivälle iholle, couperosaan, rosacean ja aknen hoitoon. Led-valohoito nopeuttaa myös haavojen ja arpien paranemista sekä rauhoittaa tulehduksia.

Varaamalla tarjoushoidon saat tämän huippuedun. Lue lisää hoidoista sivuilta www.kauneusterveyshoitola.fi

Voit varata ajan nettiajanvarauksen kautta www.kauneusterveyshoitola.fi tai puhelimitse p. 044-987 3788. Jos et löydä sopivaa aikaa itsellesi soita tai laita viesti.

Hoidoista saatavilla myös lahjakortteja, jotka ovat voimassa 6 kk ostopäivän jälkeen.

Lämpimästi tervetuloa!
Hydrafacial marras-joulukuu 2017
t. Tanja

Olen syyslomalla 6.10. – 24.10.2017


Aikoja voi varata nettiajanvarauksen kautta www.kauneusterveyshoitola.fi
tai puhelimitse p. 044-987 3788.

Jos et löydä sopivaa aikaa itsellesi soita tai laita viesti.

Hyvää lokakuuta toivotellen!

Tanja

Restore Magic liftinghoito kasvoille ja kaulalle – TUHKIMOHOITO

1 hoitokerta / 125 €
8 hoitokerran sarja / 900 €

Restore Magic liftinghoito

Mihin Restore Magic liftinghoitoa käytetään?

Uusi hoito kiinteyttää ja silottaa ihoa silminnähden ilman lääkeaineita, neuloja tai palautumisaikaa. Iho näyttää upealta jo tunnin kuluttua hoidosta ja hoitotulos vain paranee seuraavan päivän ajan.

Ihanteellinen pikakaunistus ennen tärkeää päivääsi. Uusi raikkaampi ilme.

Mihin hoidon teho perustuu?

Restore Magic hoidon teho perustuu ihoa syväpuhdistaviin kasviuutteisiin sekä korkeaan pitoisuuteen hellävaraisia peptidejä, kasvutekijöitä sekä luonnollisia kasvipohjaisia tehoaineita.

Turvallinen ja lempeä hoito ei sisällä paraabeeneja, öljyjä tai keinotekoisia väriaineita, alkoholia, eikä keinotekoisia aromeja. Hoito soveltuu tehtäväksi myös kesällä. Sarjahoitona tehtynä tulos vahvistuu.

Voidaan tehdä sarjahoitona jopa kaksi kertaa viikossa neljän viikon ajan. Hoitosarjalla saavutetaan pitkäkestoinen hoitotulos.

Valmistautuminen hoitoon

Hoito ei vaadi valmistautumista eikä toipumisaikaa.

Hoidon vaikutukset ihoon

Kohottaa ihoa tehokkaasti
Puhdistaa ihon myrkyistä
Poistaa epäpuhtauksia
Parantaa ihon sävyä ja tuntua
Kirkastava vaikutus
Supistaa ihohuokosia
Tuo ravintoaineita iholle
Antioksidanttinen vaikutus
Ehkäisee ikääntymisen merkkejä
Silottaa ryppyjä

Hoidon jälkeen

Iholle laitetaan tehokosteuttava voide. Meikata saa heti hoidon jälkeen ja voit palata normaalielämään välittömästi.

Kokemuksia välittömästi Restore Magic-hoidon jälkeen

Iho tuntuu syväpuhtaalta ja raikkaalta sekä näyttää napakalta ja hehkeältä.

Lämpimästi tervetuloa!

restore_magic_2_ennen_ja_jalkeen425xs

 

restore_magic_3_ennen_ja_jalkeen425xs

 

boBotox-hoito – rypyt pois tehokkaasti

Vanhenemisen merkit ja rypyt ovat monille päivittäinen vitsaus. Peilistä katsoo vanha ihminen, kun sisällä virtaa elämänilo. Pistoshoidot ovat yksi keino, jonka avulla saadaan ihmisen sisäinen ja ulkoinen olemus kohtaamaan.

Ihonhoitoon ja nuorennukseen on monia eri mahdollisuuksia.
Tärkeinä osatekijöinä ovat hyvät ihonhoitorutiinit, riittävä lepo, stressin minimoiminen ja terveelliset elämäntavat. Lisänä voidaan käyttää esteettisen lääketieteen mahdollistamia vaihtoehtoja, joita ovat esim. pistoshoidot. Ryppyjen poistamiseen sopivat myös PRP-plasmahoidot.

Botuliinihoito eli botox

Botox-pistoshoidot sopivat oikaisemaan liikkeistä johtuvia ryppyjä, jotka syntyvät esim. otsan rypistämisestä. Botuliinia (arkikielessä botox) käytetään muun muassa kasvojen yläosassa olevien ikääntymismuutosten hoitamiseen.

Mihin Botoxia käytetään?

Botoxhoidon alueet esteettisessä lääketieteessä:
– Otsan alueen rypyt ja juonteet (ns. Sibelius-ryppy, otsan vaakarypyt)
– Silmien ympärillä olevat juonteet ja rypyt (“harakanvarpaat”)
– Piirteiden kohotus

Mihin Botoxin teho perustuu?

Botox on osoittautunut tehokkaaksi ja vaarattomaksi tavaksi korjata ihon juonteita. Botulinumtoksiini A:n eli botuliinin vaikutus perustuu siihen että se lamaannuttaa hermoja, jotka vaikuttavat kasvojen ryppyjä aiheuttaviin lihaksiin.
Lihaksia lamaannuttava tulos näkyy noin kolmen vuorokauden kuluttua pistoksesta, ja tulos pysyy maksimissaan kaksi vuotta. Botoxinjektio aiheuttaa sen, ettei potilas pysty enää rypistämään otsaansa ja silmäkulmiaan, eli näillä alueilla olevat rypyt eivät enää näy.

Esteettiset tulokset ovat hyviä. Kaikilla potilailla ryppyisyys on vähentynyt huomattavasti. Aine viedään ampullista injektioneulan avulla suoraan haluttuun lihakseen. Siron neulan vuoksi pistosta ei juuri tunne, eikä siitä jää suurta jälkeä. Hoito on lähes kivuton ja yleisesti hyvin siedetty, mutta asiakkaan halutessa voidaan alue aina puuduttaa esimerkiksi voiteella.

Botoxhoidon jälkeen

Botoxin vaikutus alkaa 3-4 päivän kuluttua pistämisestä, ja vaikutus kestää tavallisesti neljästä kuuteen kuukauteen. Tulokset pysyvät pidempään, jos käy hoidoissa säännöllisesti. Tällöin lihas ei pääse kunnolla palautumaan hoitokertojen välillä. Kun säännölliset botuliinihoidot aloitetaan jo 25-30 vuoden iässä, ryppyjä ei pääse muodostumaan ihoon juuri lainkaan. Lihaksisto on erilainen eri puolilla kasvoja. Kulmien nostoon käytetään saman verran ainetta molemmille puolille, ja joskus tulosta joudutaan korjailemaan tästä syystä johtuen. Iholla näkyy vain pieni pistojälki ja joskus lievää turvotusta.Iholle saa levittää meikkiä jo 20 minuuttia käsittelyn jälkeen.

Samana päivänä tulisi välttää aurinkoa, saunaa ja urheilua.
Botoxhoitoa ei tehdä, jos asiakkaalla on jokin lihassairaus. Raskauden ja imetyksen aikana botoxhoitoja ei myöskään anneta.

Hoitoa edeltävässä konsultaatiossa sinun tulisi aina keskustella aikaisemmista hoidoista tai mahdollisista sairauksista hoitajan kanssa. Hoitaja antaa myös lisätietoa mahdollisista reaktioista.

Yhden alueen botuliinihoito 295 €, kaksi aluetta 350 €.

Tervetuloa!Dysport-before-after-pictures-480x239