DERMAPEN4 JA PRP-OMASOLUHOITO

Dermapen4 ja PRP-hoito on luonnonmukainen vaihtoehto keinotekoisille täyteaineille ja muille kauneudenhoidossa käytetyille aineille. Vampyyrimetodiksikin kutsuttua PRP-menetelmää hyödynnetään runsaasti kauneudenhoidon eri osa-alueilla sekä esimerkiksi arpien ja kroonisten haavojen hoidossa.

PRP-OMASOLU- JA DERMAPEN4- HOITOJA käytetään muun muassa:

Vähentämään ryppyjä
Syvien ryppyjen tasoittamiseen
Parantaa ihon koostumusta ja kuntoa
Häivyttää aknearpia ja tekee niistä huomaamattomat
Tummiin silmänalusiin
Hiustenlähtöön
Kemiallisen tai laserkuorinnan jälkihoitona

PRP-plasmahoito (PRP: Platelet Rich Plasma) sopii erityisen hyvin potilaille, jotka eivät tahdo turvautua synteettisiin täyteaineisiin. Toimenpiteessä käytetään potilaan omaa verta, minkä vuoksi allergiset reaktiot tai hylkimisoireet ovat äärimmäisen epätodennäköisiä.

Toimenpiteen aluksi potilaalta otetaan pieni määrä verta, kuten normaalia verinäytettä otettaessa. Veri asetetaan sentrifugiin, jotta punasolut saadaan erotetuksi näytteestä pois. Jäljelle jäänyt plasma Dermapen4 neulataan/injektoidaan tämän jälkeen käsiteltävälle alueelle. Plasma sisältää runsaasti kasvutekijöitä, jotka itsessään uudistavat ihokudosta. Tämän lisäksi plasma vetää voimakkaasti puoleensa elimistön omia kantasoluja. Elimistön omat kantasolut pystyvät erikoistumaan hoidettavan alueen soluiksi. Alueelle siirtyneet kantasolut auttavat kudoksia ja soluja uudistumaan.

Hoidolle on syntynyt suuri kysyntä ja se on noussut trendiksi maailmalla. Hoidon hyvä puoli on myös se, ettei siihen liity juuri lainkaan niin kutsuttua toipumisaikaa. Yleensä hoito toteutetaan Dermapen4 mikroneulauksella, mikä aktivoi tehokkaasti ihon kollageeni- ja elastaanisäikeitä .

Hoito ei suositella henkilölle, jolla on C-hepatiitti, HIV tai AIDS, jokin verisyöpä, ohennuslääkettä vaativa sydän- ja verisuonisairaus tai ihosyöpä hoidettavalla alueella. Nämä vaikuttavat verihiutaleisiin, eikä hoidolla ole siten toivottua vaikutusta.

DERMAPEN 4 MIKRONEULAUS + PRP-PLASMAHOIDOT

Dermapen4 + PRP-plasmahoito kasvoille TARJOUS 280 €
Dermapen4 + PRP-plasmahoito kasvoille ja kaula/dekoltee TARJOUS 329 €
Dermapen4 + PRP-plasmahoito kasvoille, kaula ja dekoltee TARJOUS 340 €
Dermapen4 + PRP-plasmahoito hiustenlähtöön suppea alue TARJOUS 340 €
Dermapen4 + PRP-plasmahoito hiustenlähtöön laaja alue 379 €

PRP-PLASMAHOIDOT

PRP-plasmahoito kasvoille TARJOUS 280 €
PRP-plasmahoito kasvoille ja kaulalle TARJOUS 329 €
PRP-plasmahoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle 340 €

Lämpimästi tervetuloa!

t. Tanja