HINNASTO

 • HydraFacial Hydration kasvohoito: Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden. Sisältää valmistelevan vaiheen, huokosten tyhjennyksen ja tehoaineiden syötön. Hinta 99 €, kasvohoidon yhteydessä Decolte 34 €

 

 • HydraFacial DeepClean -kasvohoito: Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal happokuorinta. Sisältää valmistelevan vaiheen, kemiallisen kuorinnan, huokosten tyhjennyksen ja tehoaineiden syötön. Hinta 137 € Decolte 70 €
 • Soothing sisältää Clean&Hydrate hoidon + LED -valoterapian 139 €
 • HydraFacial special-kasvohoito Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtauden musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään tehostettu hionta erikoishoitokärjellä ongelma alueille (arvet, pigmenttimuutokset, paksu iho) sekä 15% tai 30% GlySal happokuorinta. Hinta 147 €
 • HydrFacial Anti-Age -kasvohoito: Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen, Dermabuilder peptidi ampullia, hualuronihappoa sekä A- ja E- vitamiinia sisätäviä HydraFacial tehouutteita. Hoidon aikana tehdään myös GlySal happokuorinta. Hinta 157 €, Decolte 85 €

 

 • HydraFacial™ SkinTone -kasvohoito UUTUUS! Uutuushoito on ihon värihäiriöitä korjaava tehohoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, kuorinnan ja antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojatautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä ihon on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi.Hinta 168 €Decoltee 55 €
 • Clean & Hydrate -hoito selälle 110 €/strong>
 • Clean & Hydrate -hoito käsivarsille 95 €
 • Clean & Hydrate -hoito säärille 95 €
 • HydraFacial LED ja lymfaterapiaa voidaan yhdistää hoitoihin tai tehdä erillisenä hoitona.

HYDRAFACIAL LYMFA- JA LED-VALOHOITO KASVOILLE TUTUSTUMISTARJOUS 75 €/45 min

LYMFA| KONEELLINEN LYMFAHOITO

Lymfahoito elvyttää imusuonten toimintaa. Imusuoniston kuljetuskyky kasvaa ja nesteet pääsevät pois kudoksesta, joten turvotukset laskevat. Samalla parasympaattinen hermosto aktivoituu ja elimistön omat puolustusmekanismit pääsevät toimimaan paremmin.

Lymfa hieronta auttaa raskauden aikaisen ja liikunnan puutteesta johtuvan turvotuksen hoitoon, vammoista ja leikkauksista toipumiseen ja henkilöille, jotka istuvat paljon. Hieronta hellii kehon lisäksi myös mieltä, ja tunnet olosi hyväksi ja virkistyneeksi!

INFRAPUNALYMFA vartalolle 30 min/40 €, 45 min/60 €, 60 min/70 €

UUTTA- HYDRAFACIAL LED-VALOHOITO!

Hoitavilla HydraFacial led-valoilla on ihoa uudistava ja parantava vaikutus. Led-valohoito sopii erinomaisesti kimmoisuuden puutteesta kärsivälle iholle, couperosaan, rosacean ja aknen hoitoon. Led-valohoito nopeuttaa myös haavojen ja arpien paranemista sekä rauhoittaa tulehduksia.

 • HydraFacial LED valoterapia/Lymfa kasvoille:
 • Hoidon yhteydessä/erikseen (hoitoalueen laajuudesta riippuen) 40 €/40-80 €
 • Vartalon lymfaterapia 65 – 80 €

RESTORE MAGIC LIFTINGHOITO KASVOILLE JA KAULALLE – TODELLINEN TUHKIMOHOITO
1 hoitokerta / 125 €
8 hoitokerran sarja / 900 €

Uusi hoito kiinteyttää ja silottaa ihoa silminnähden ilman lääkeaineita, neuloja tai palautumisaikaa. Iho näyttää upealta jo tunnin kuluttua hoidosta ja hoitotulos vain paranee seuraavan päivän ajan. Ihanteellinen pikakaunistus ennen tärkeää päivääsi. Uusi raikkaampi ilme.
Mihin hoidon teho perustuu?
Restore Magic hoidon teho perustuu ihoa syväpuhdistaviin kasviuutteisiin sekä korkeaan pitoisuuteen hellävarasia peptidejä, kasvutekijöitä sekä luonnollisia kasvipohjaisia tehoaineita.

Turvallinen ja lempeä hoito ei sisällä parabeeneja, öljyjä tai keinotekoisia väriaineita, alkoholia, eikä keinotekoisia aromeja. Hoito soveltuu tehtäväksi myös kesällä. Sarjahoitona tehtynä tulos vahvistuu.

KASVOHOIDOT

 • Kasvolymfa sis. pintapuhdistus, lymfa, loppuvoide 1 h 60 €
 • Kasvo-, dekoltee- ja niskahieronta sis. pintapuhdistus, hieronta, loppuvoide 45 min 45 €
 • Nuorisoihonpuhdistus 10-18 v. 1 h 68 € sis. pintapuhdistus, höyrytys & kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio/naamiot ja loppuvoide

ULTRAÄÄNI KASVOHOIDOT KAIKILLE IHOTYYPEILLE

Ihonpuhdistus ultraäänellä kasvoille 1 h 79 €
Pintapuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus ultraäänellä+ tarvittaessa mekaaninen puhdistus, hoitoseerumin imeytys, naamio ja loppuvoiteet.

Elvyttävä ja kosteuttava ultraäänikasvohoito 1,5 h 90 €
Sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, ultraäänipuhdistuksen, seerumin, kasvojen-, kaulan- ja decolteen hieronnan 20 min, naamion sekä loppuvoiteen kasvoille, kaulalle ja silmänympäryksille.

CarboDerm puhdistava, kirkastava ja vaalentava kasvohoito 90 € 1 h Tarjous!

Sisältää Medik8 Superfacial kuorinnan ja höyrytyksen, mahd. mekaanisen puhdituksen/seerumin imeytyksen ultraäänellä, CarboDerm naamion + loppuvoiteet.

Ultraääni ihonpuhdistus + CarboDerm (naamio), decolteen hieronta, hyaluroni & kollageeninaamio 1 h 30 min 128 €

 • Ultraääni ihonpuhdistus + mekaaninen ihonpuhdistus + CarboDerm (naamio), loppuvoide 1 h 30min 115€
 • Ultraääni ihonpuhdistus + mekaaninen ihonpuhdistus + C- Seerumi + CarboDerm (naamio), loppuvoide n. 2 h 135 € IHOA KIRKASTAVA HOITO Sarjahoito. Viides kasvohoito -50%

CarboDerm-kasvohoito sis. alkupuhdistuksen, CarboDerm-hoitonaamion, niskan, decolleten ja hartioiden hieronnan 1,5 h 120 €Carboderm -terapiassa geelin ja naamioliinan yhteisvaikutuksessa tuottama CO2 kulkeutuu geelikerroksen läpi saaden aikaan Bohrin efektin, jolloin hemoglobiini tuottaa ja vapauttaa ihosoluille runsaasti happea, aktivoi verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja proteiinisynteesiä sekä poistaa kuona-aineita.

DUAL INJECTOR – NEULATON LIFTAUS

Kasvoille 1-1,5h alk. 140 €, lisäksi kaulalle 40 €

 1. Nuorentava, kosteuttava, pigmenttimuutoksia tasoittava
 2. Puhdistava, kosteuttava, rauhoittava
 3. Elvyttävä

Laitteessa yhdistyy radiofrekvenssi ja elektroporaatiotekniikka. Radiofrekvenssitekniikan avulla saadaan aikaiseksi kiinteämpi iho sekä ihohuokoset avattua. Elektroporaatio taas auttaa hoitoaineiden imeytymisessä kudoksiin. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja hoitoon voidaan lisätä myös  kaulan alueen käsittely. Hoidolla voidaan lieventää ikääntymisen merkkejä, vähentää hyperpigmentaatiota, stimuloida kollageenituotantoa ja tehostaa aineiden imeytymistä. Raskaus, syöpä ja sydämentahdistin ovat este hoidolle.

DERMAPEN MIKRONEULAUSHOITO

Hoidon kesto n. 1 h, hinta kasvot 170 €,
kasvot & kaula & dekoltee 190, kolmen kerran sarjakortti 490 €

Dermapen on markkinoiden tehokkain ja vähiten ihoa vaurioittava mikroneulausmenetelmällä.

Dermapenin teho:
•kiinteyttää ja elvyttää ihoa, lisää kollageenin muodostusta ja tehoaa ikämuutoksiin esim. kasvoissa, kaulalla, dekolteella, kämmenselissä ja olkavarsissa
•häivyttää pikkuryppyisyyttä herkillä alueilla, kuten silmänalusiho ja ylähuuli
•häivyttää arpia ja aknearpia
•häivyttää raskausarpia
– hiustenlähtöön

•pienentää huokosten kokoa

Dermapenin edut

Edistyksellinen Dermapen-mikroneulaus aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon kuin perinteiset mikroneulausrullat. Dermapen-mikroneulaus aiheuttaa myös vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa, joten se on turvallisempi ja tehokkaampi vaihtoehto. Kohtisuora mikroneulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa, ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa.

Kertakäyttöiset Dermapen-mikroneulauspäät vähentävät tulehduksen riskiä ja säädettävä mikroneulan pituus takaa yksilöllisen hoidon ja juuri oikean mikroneulan pituuden jokaiselle hoidettavalle alueelle. Dermapen-mikroneulauksella voidaan hoitaa alueita, joita ei aiemmin ole tehokkaasti pystytty mikroneulaus-rollerilla hoitamaan, esimerkiksi alaluomien pikkuryppyisyyttä hyvin lähellä ripsirajaa.

Toimenpiteeseen valmistautuminen

Jos hoitoalueella on aktiivinen huuliherpesrakkula, hoito voidaan tehdä vasta kun se on parantunut.

DERMAPEN MIKRONEULAUS + PRP-PLASMAHOIDOT

Dermapen + PRP-plasmahoito kasvoille 310 €
Dermapen + PRP-plasmahoito kasvoille ja kaulalle/decolteelle 350 €
Dermapen + PRP-plasmahoito kasvoille, kaulalle ja decolteelle 430 €

Dermapen + PRP-plasmahoito hiustenlähtöön suppea alue 340 €
Dermapen + PRP-plasmahoito hiustenlähtöön laaja alue 379 €

PRP-HOIDOT

PRP-plasmahoito kasvoille TARJOUS 229 €
PRP-plasmahoito kasvoille ja kaulalle TARJOUS 329 €
PRP-plasmahoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle 429 €

Hoidonaiheet:PRP-hoito on luonnonmukainen vaihtoehto keinotekoisille täyteaineille ja muille kauneudenhoidossa käytetyille aineille. Vampyyrimetodiksikin kutsuttua PRP-menetelmää hyödynnetään runsaasti kauneudenhoidon eri osa-alueilla sekä esimerkiksi arpien ja kroonisten haavojen hoidossa.

PRP-hoitoa käytetään muun muassa
•juonteiden ja syvien ryppyjen tasoittamiseen
•ihon laadun parantamiseen
•arpien hoitoon
•tummiin silmänalusiin
•hiustenlähtöön
•kemiallisen tai laserkuorinnan jälkihoitona

PRP-plasmahoito (PRP: Platelet Rich Plasma) sopii erityisen hyvin potilaille, jotka eivät tahdo turvautua synteettisiin täyteaineisiin. Toimenpiteessä käytetään potilaan omaa verta, minkä vuoksi allergiset reaktiot tai hylkimisoireet ovat äärimmäisen epätodennäköisiä.
Toimenpiteen aluksi potilaalta otetaan pieni määrä verta, kuten normaalia verinäytettä otettaessa. Veri asetetaan sentrifugiin, jotta punasolut saadaan erotetuksi näytteestä pois. Jäljelle jäänyt plasma injektoidaan tämän jälkeen käsiteltävälle alueelle. Plasma sisältää runsaasti kasvutekijöitä, jotka itsessään uudistavat ihokudosta. Tämän lisäksi plasma vetää voimakkaasti puoleensa elimistön omia kantasoluja. Elimistön omat kantasolut pystyvät erikoistumaan hoidettavan alueen soluiksi. Alueelle siirtyneet kantasolut auttavat kudoksia ja soluja uudistumaan.

 

NEODERMA PERUSKASVOHOIDOT

 • Neoderman peruskasvohoidot kuivalle iholle, herkälle iholle, ikääntyvälle iholle, seka- rasvoittuvalla iholle sekä peruskasvohoito pigmenttimuutoksiin (sis. pintapuhdistus, analyysi, kuorinta, (kasvohieronta), voidenaamio sekä loppuvoide n. 1 h / 80 €
 • Neoderman ihotyypin mukainen kasvohoito (sis. pintapuhdistus, analyysi, kuorinta, seerumi, kasvo- & niska- & dekolteehieronta (20 min), voidenaamio, loppuvoide 1,5 h / 110 €

 

NEODERMA ERIKOISKASVOHOIDOT

 • Neoderma Apaline herkän sekä couperosa ihon kasvohoito 1,5 h 125 €
 • Neoderma Bio-Lifting kiinteyttävä kasvohoito 1,5 h 135
 • Neoderma Rebalancing ihoa tasapainottava hoito 1 h 100 €
 • Neoderma Neo-Whitening pigmenttiläiskiä tasoittava kasvohoito 1,5 h 125 €
 • Neoderma Bio-Peeling LIGHT 195 €/1. hoito, muut hoidot 1,5 h 165 €
 • Neoderma Neo-Marine kosteuttava erikoiskasvohoito 1,5 h 145 €
 • Neoderma Revitalising Eye treatment 1 h 1. hoito 135 €, seuraavat hoidot 100€

 

 • Glykolihappokuorinta l. hedelmähappo kuorinta sis. kasvo-, kaula-, niska- dekoltee hieronnan, naamion, sekä loppuvoiteen 1-1,5 h 85 €

 

Medical Peeling 125 € 1 h

Saksalaisten ihotautilääkäreiden kehittämä korkealaatuinen kuorinta- ja syväpuhdistusmenetelmä seuraaviin iho-ongelmiin:

• epäpuhdas iho, mustapäät, finnit, akne, tulehtunut akne
• arvet, juonteet, rypyt sekä pigmenttiongelmat
• vähentynyt kollageenin muodostus, ihon veltostuminen
• sarveistunut, paljon kuollutta solukkoa omaava iho
• iho, joka kaipaa uudistumista

Medical Peeling sisältää kolmen eritason kuorinnat: pinnallisen, keskisyvän ja syväkuorinnan nuorelle akneiholle, ikääntyvälle ja auringon vaurioittamalle iholle, pigmentoituneelle ja arpiselle iholle.

BIOREVILISAATIO
Kasvot/kaula/dekoltee/kämmenselät 190 €

HAMPAIDEN VALKAISU TARJOUS 125€ (NORM. 190 €)

HAMMASKORU 30 €

BOTULIINI HOIDOT alk. 295 €

– Otsan alueen rypyt ja juonteet (ns. Sibelius-ryppy, otsan vaakarypyt) 350 €
– Sibelius rypyt 295 €
– Silmien ympärillä olevat juonteet ja rypyt (“harakanvarpaat”) 295 €

TÄYTEAINEHOIDOT – 20 % NORMAALIHINNOISTA!

PERFECTHA TÄYTEAINEHOIDOT, hinta alk. 270-450 € – 20 %

 • Perfectha Derm 1 ml, juonteiden täyttö ja huulten muotoilu 430 € -20 %
 • Perfectha Deep  1 ml, syvät juonteet ja ihopoimut, kuten nasolabiaali juonteet, Sibelius juonteet 450 € – 20 %
 • Perfectha Fine Lines 0,5 ml, hienot juonteet, pintajuonteet 250 €- 20 %
 • Perfectha Complement 0,8 ml hienot juonteet, pinta juonteet, biorevilisaatio 270 €- 20 %

 

 • KFill ja Hydryalix TÄYTEAINEHOIDOT:
 • KFill Medium 1 ml 369 €/ruiske – 20 %
 • KFill Strong 1ml – normaalihinta 399 € – 20 %
 • Hydryalix Lips 1,25 ml normaalihinta 399 €/ruiske – 20 %

 

INFRAPUNA LYMFA VARTALOLLE

   INFRAPUNA LYMFA SARJAKORTTI 6 X 40 min 270 € sekä Lipoaminocel selluliitti voide 25 € (norm. 35 €) !
  • Infrapuna lymfa vartalolle 30 min 45 €

Infrapuna lymfa vartalolle 40 min 50 €

 • Infrapuna lymfa vartalolle 1 h 65 €
 • Infrapuna lymfa vartalolle kasvohoidon yhteydessä 20 e

 

DEPILAATIOT

     • Karvanpoistot Phd Safewax vahalla
     • sääret 46 €
     • sääret ja reidet 61 €
     • kainalot 41 €
     • selkä 41-61 €
     • huuli tai leuka 12 €, yhdessä 18 €

KÄSIHOIDOT

    • Peruskäsihoito  sis. kylvetys, kynsinauhojen käsittely, viilaus, hieronta n. 1 h 60 €
    • Hemmottelukäsihoito  sis. peruskäsihoito, kuorinta ja naamio 1,5 h 80 €
    • Lakkaus & LCN 8 ml lakkapullo käsihoidon yhteydessä 10 €
    • Parafiinihoito käsille sisältää kuorinnan, hieronnan, sekä parafiininaamion n. 40 min / 40 €

JALKAHOIDOT

   • Paksuuntuneiden kynsien ohentaminen ja lyhentäminen (sis. jalkakylpy + jalkavoide) n. 45 min – 1h / 65 €
   • Jalkahoito 1 h /68 € sis. jalkakylpy, analyysi, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen käsittely, mahd. lakkaus omalla lakalla tai hoitolasta ostettavalla lakalla
   • Jalkahoito 1,5 h 80 € sis. jalkakylpy, analyysi, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen käsittely, hieronta, tarvittaessa lakkaus joko omalla lakalla tai hoitolasta ostettavalla lakalla + 10 €
   • Jalkahoidon neljän kerran sarjakortti 272 € (voimassa vuoden ostopäivästä)
   • Hemmottelu jalkahoito sis. perusjalkahoito, kuorinta ja naamio säärille 89 e
   • Lakkaus & LCN 8 ml lakkapullo jalkahoidon yhteydessä 10 €

WILD PEDIQUE korjaava ja kosmeettinen varpaan kynnen geelaus

   • Korjaava ja kosmeettinen varpaan kynnen geelaus n. 2 h  80€

GEELILAKKAUS

   • Geelilakkaus n. 1 h 45 €
   • Geelilakkauksen poisto 30 €, uuden geelilakkauksen yhteydessä 15 €

NATURAL NAIL BOOST GEL- VAHVUUTTA sormien kynsille hinta 40€,

    • Natural Nail Boost Gel vahvuutta sormien kynsille 30 min hinta 40€

KESTOVÄRIT

     • Ripsien  & kulmien kestovärjäys + muotoilu 30 min 30€
     • Kulmien kestoväri n. 15 min 16 €
     • Kulmien kestoväri + muotoilu n. 30 min 20 €
     • Ripsien kestoväri 20 min 20 €

RIPSIPERMANENTTI sisältää ripsien kestovärin 75 €

Kasvohoitojen yhteydessä

     • Huuli- tai leukakarvojen poisto 5€
     • Kulmien kestovärjäys 14€
     • Ripsien kestovärjäys 14€
     • Ripsien ja kulmien kestovärjäys 16€

Muista myös LAHJAKORTIT läheisille ja ystäville Tanjan Kauneus- Terveys- ja Sairaanhoitopalvelusta!  

SAIRAANHOITOPALVELUT

      • Syylän Cryo jäädytyshoito 80 €
      • Verenpaineen mittaus 4 €
      • Verensokerin mittaus 6 €
      • Kokonaiskolestrolin mittaus 13 €

Verenpaine-, kolesteroli-, ja verensokerimittaukset hoitojen yhteydessä, sopimuksen mukaan. Kolesterolierittelymittauksiin 10 tunnin paasto ja verensokerin mittaukseen vähintään 2 tunnin paasto.
>

OLET LÄMPIMÄSTI TERVETULLUT!