INFRAPUNA LYMFA

45€ 30 min, 50 € 40 min, 65 € 1 h, kasvohoidon yhteydessä 20 €
KEVÄTTALVEN INFRAPUNA LYMFA SARJAHOITO TARJOUS: KUUSI 40 minuutin hoitoa 270 € sekä Lipoaminocel selluliitti voide 25 € (norm. 35 €)

Infrapuna lymfa on tehokas ja miellyttävä kehon nestekierron elvyttäjä ja hyvän olon tuoja. Siinä rasvakertymiä hajottavat, rasvaa liuottavat, lymfakiertoa edistävät, sekä ihoa kiinteyttävät ominaisuudet yhdistyvät korkealuokkaiseen teknologiaan; samassa hieronta, infrapuna, elektroterapia, sekä paineterapia, jotka takaavat välittömät hoitotulokset. Infrapunalämpöä voi säätää. Jos haluat hien pintaan ota vaihto alusvaatteet tai bikinit/uimahousut mukaan.

Lymfanestekierto

Lymfa- nestekierto on vastuussa kudoksen välissä tapahtuvasta nestekierrosta. Se imee ja kuljettaa rasvahappoja ja rasvoja verenkiertoon ja kuljettaa antigeeneja lymfapisteiden soluille, joissa immuniteettikyky stimuloituu. Sairaudet ja muut ongelmat lymfaattisessa nestekierrossa aiheuttavat turvotusta ja muita oireita.

Lymfaterapian ominaisuudet:

Lymfa on fysikaalinen terapiamuoto, jota käytetään ensisijaisesti turvotuksen ja kiputilojen hallintaan ja ennaltaehkäisyyn. Kehoa ei kuormiteta lääkkeillä. Sen toimintaperiaate perustuu epäsäännölliseen paineilma puristukseen. Jokainen aplikaattori sisältää useita itsenäisiä ilmakammioita.
Paineterapia edesauttaa ihmiskehon paranemisprosessissa. Se on oleellinen osa nykypäivän kuntouttavaa ja elvyttävää kehonhoitoa.

Hoito rentouttaa, virkistää ja auttaa lihaksia palautumaan urheilusuorituksen jälkeen. Hyvä lisä painonhallintaan liikuntaa ja terveellistä ruokavaliota unohtamatta. Ei sovellu raskaana olevalle.

YLEISIMMÄT INDIKAATIOT:

Esteettiset:

Selluliitti
Raskaat jalat
Suonikohjujen ennaltaehkäisy
Ihokudoksen elvyttäminen
Alaraajojen verenkierron elvyttäminen
Myrkkyjen ja kuona-aineiden poistaminen
Rasvaimun jälkihoito
Leikkausoperaatioiden jälkeinen toipilasaika

Lääkinnälliset:

Krooninen turvotus
Liikalihavuus
Post-traumaattinen hoitomuoto
Neuropatia (hermosairaus)
Neuralgia (hermosärky)
Akrosyanoosi ( ääreisverenkierron heikkous, ”kylmäkätisyys”)
Algodystrophic syndrooma ( reumaa muistuttava hermostollinen sairaus)
Psoriaasin kaltaiset ihon ulkoiset sairaudet
Nivelkulumat
Rannekanava syndrooma (post- / pre-operatiivinen hoito)
Laskimoiden vajaatoiminta
Diabetekseen liittyvät ääreissuonisairaudet
Kihti
Alaraajojen iskeemiset sairaudet

Lämpimästi tervetuloa!

infrapuna lymfa