Neoderma – Kauneutta luonnosta

neoderma

Jo muinaisista ajoista lähtien ihmiset ovat kehittäneet menetelmiä kauneudenhoitoon, puhdistautumiseen, parantamiseen, ja virkistäytymiseen hoitamalla itseään erilaisilla kasveilla ja öljyillä. He käyttivät ”luonnon lahjoja” uutteina aromaattisista kukista, lehdistä, siemenistä, yrteistä, puista, juurista ja pihkasta. Näiden alkuperäisten, luonnollisten raaka-aineiden on todettu toimivan harmoniassa ihmiskehon kanssa, sekä edesauttavan niin fyysistä kuin psyykkistäkin hyvinvointia.

Muinaiset Roomalaiset käyttivät myös kuumien lähteiden voimaa, joissa on ravinteikkaita suoloja sekä runsaasti mineraaleja, kohottamaan fyysistä-, henkistä- sekä mielen tasa-painoa.

Ikivanhoja viisauksia kuunnellen tarjoamme sinulle korkealaatuista, luonnon hoitaviin aineisiin pohjautuvia Neoderman ihonhoitotuotteita. Ne ovat puhtaita ja hellävaraisia, ilman kemiallisia tuoksuja ja väriaineita. Ne puhdistavat, parantavat sekä nuorentavat ihokudosta. Neoderman tuotteet stimuloivat uuden ihosolukon muodostusta ja ehkäisevät sekä suojaavat ihoärsytyksiltä.

neoderma4

Neoderman tuotteet ovat luonnollisia, ennätysmäisen laadukkaita kasvo- ja vartalonhoitotuotteita; tuotteita jotka todistetusti ylläpitävät terveyttä ja luonnollista kauneutta sisällään. Neoderman tuotteet sisältävät puhtaita ja eksoottisia kasviöljyjä, hienoimpia luomuyrttejä, harvinaisia kasviuutteita sekä luonnollisia vitämiineja ja mineraaleja.

Tuotteet on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan apua mielen, kehon ja henkisyyden tasapainon saavuttamiseksi. Tavoiteltavan hyvinvoinnin tunteen tueksi.

Lue lisää tuotteista Neoderman kansainvälisiltä sivuilta.

biolifting_rgbNeoderma Bio-Lifting hoito 1,5 h 135 €
Kirkastaa ja kiinteyttää ihon, parantaa solujen hapenottokykyä, poistaa ja häivyttää juonteita, pehmentää ja täyttää ihoa. Perfluorocarbon käynnistää solujen paranemisprosessin ja stimuloi kollageenisynteesiä, iho kiinteytyy heti ensimmäisen käsittelyn jälkeen. Suositellaan 5 x sarjahoitoa. Suositellaan myös miehille!

Neoderma kasvohoidot Leppävaara

neoderma-tuotteet-kasvohoidot-leppävaara

Uudet ja erittäin tehokkaat syvävaikutteiset Neoderman lääketieteelliset kasvohoidot kaikkiin ihon ongelmiin!

Neoderman tuotteet ovat luonnollisia, ennätysmäisen laadukkaita kasvo- ja vartalonhoitotuotteita; tuotteita jotka todistetusti ylläpitävät terveyttä ja luonnollista kauneutta sisällään.
Neoderman tuotteet sisältävät puhtaita ja eksoottisia kasviöljyjä, hienoimpia luomuyrttejä, harvinaisia kasviuutteita sekä luonnollisia vitamiineja ja mineraaleja.

Lisää nuorekkuutta, kauneutta ja arvokkaita ravintoaineita juuri sinulle Neoderman kasvohoidoissa.

Kasvohoidot tehdään ihoanalyysin pohjalta ihon tarpeiden mukaan Leppävaaran hoitolassa.

Neoderman peruskasvohoidot kuivalle iholle, herkälle iholle, ikääntyvälle iholle, seka- rasvoittuvalla iholle sekä peruskasvohoito pigmenttimuutoksiin (sis. pintapuhdistus, analyysi, kuorinta, (kasvohieronta), voidenaamio sekä loppuvoide n. 1 h / 80 €

rebalancing_threatment_rgb-kasvohoito-leppävaaraNeoderma Rebalancing ihoa tasapainottava hoito 1 h 100 € 
Hillitsee talin tuotantoa, poistaa tulehduksia talirauhasista, jättää mattapinnan ja kirkastaa ihoa silminnähden. Suositellaan 5 x sarjahoitoa. Suositellaan myös miehille!

neowhite_rgb-kasvohoidot-leppävaaraNeoderma Neo-Whitening hoito 1,5 h 125 €
Vaikuttaa tyrosinaasientsyymiin, hoito vaalentaa pigmentoituneen alueen ja kirkastaa ihon silminnähden Suositellaan 5 x sarjahoitoa.

biopeeling_light_cmyk-kasvohoidot-leppävaaraNeoderma Bio-Peeling LIGHT 195 €/1. hoito, muut hoidot 165 € 1,5 h
Kuten Bio-Peeling -hoito, mutta HERKÄLLE iholle, ihon nuorennukseen ja iho-ongelmiin, kuorii keratinisoituneen solukon, parantaa solujen uusiutumista, stimuloi kollageenisynteesiä. Hoito vaatii aina Neoderman kotihoitotuotteet (Neoderma Blue Blood Gel, Neoderma hoitovoide, Neoderma Gold Masgue ja Neoderma Blue Blood Sun Block kotihoitotuotteet).

neomarinespa_rgb-kasvohoidot-leppävaaraNeoderma Neo-Marine kasvohoito 1,5 h 145 € 
Marine Phyto-Squaline parantaa ihon pintaa ja verenkiertoa, tasoittaa juonteita ja ryppyjä, vahvistaa ja suojaa epidermistä, kosteuttaen ja pehmentäen ihoa. Moninkertaistaa ihon kosteudensitomiskyvyn NMF-tekijän. Sopii todella kuivalle, kosteutta janoavalle iholle. Tulokset näet jo yhden hoitokerran jälkeen. Suositellaan 5 x sarjahoitoa.

revitalising_treathment_rgb-kasvohoidot-leppävaaraNeoderma Revitalising Eye treatment 1 h
1. hoito 135 €, muut hoidot 100€

Sis. kasvojen Marine-Enzyme kuorinnan, kevyen kasvohieronnan ja kasvonaamion. Poistaa juonteita ja ryppyjä, häivyttää tummat silmänaluset, kosteuttaa ja hoitaa herkkää silmänympäristön ihoa. Ensimmäinen hoitokerta sisältää kotona käytettävän herkkää ihoa tehokkaasti hoitavan Moist & Lift silmänympärysseerumin. Suositellaan 6 x sarjahoitoa.

sensitive_rgb-kasvohoidot-leppävaaraNeoderma Apaline 1,5 h 125 € 
Herkälle iholle, rauhoittaa ja vahvistaa ihoa, parantaa ihon immuunipuolustusta. Jo yhden hoitokerran jälkeen ihon punoitus ja ärsytys tasaantuu. Suositellaan 5 x sarjahoitoa. Myös miehille!

Blue Blood Gel

bluegelBlue Blood Gel – soluvaikutteinen hoitotuote, kaikille ihotyypeille. Ainutlaatuinen soluvaikutteinen hoitotuote, joka aktivoi solutuotantoa, elvyttää soluaineenvaihduntaa, sekä kollageeni elastiini synteesiä, suojaa ennenaikaiselta ikääntymiseltä.

Käytetään muiden hoitotuotteiden alla, vaikutuksen tehostamiseksi.

SOLUVAIKUTTEINEN IHONHOITOTUOTE Blue Blood Gel, 50ml kaikille ihotyypeille hinta 75 €

Aktiiviset ainesosat:
Perfluorogarbon: Kehitetty etsittäessä vaurioituneelle verenkierrolle korvaajaa, toimii kuten ihmisen solukko. Imeytyy syvälle ja vapauttaa ihokudokseen happea, sekä tehostaa päivittäin käytettävien hoitotuotteiden imeytymistä.

A-vitamiini: Rasvaliukoinen vitamiini, joka on tärkeä iholle. Kosteuttaa ja suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä.

C-vitamiini: Vahva antioksidantti. Aktivoi kollageeni-elastiini synteesiä.

E-vitamiini: Stimuloi verenkiertoa ja suojaa lipidikerrosta. Suojaa soluja ja ravitsee ihoa.

Ultraääni kasvohoidot kaikille ihotyypeille

Ihonpuhdistus ultraäänellä kasvoille 1 h 79 €
Pintapuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus ultraäänellä+ tarvittaessa mekaaninen puhdistus, hoitoseerumin imeytys, naamio ja loppuvoiteet.

Elvyttävä ja kosteuttava ultraäänikasvohoito 1,5 h 90 €
Sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, ultraäänipuhdistuksen, kasvojen-, kaulan- ja decolteen hieronnan 20 min, seerumin, naamion sekä loppuvoiteen kasvoille, kaulalle ja silmänympäryksille.

hydrafacial hyvä!LED-Handpieces

HYDRAFACIAL LED -VALOHOITO!

Hoitavilla HydraFacial LED -valoilla on ihoa uudistava ja parantava vaikutus. LED -valohoito sopii erinomaisesti kimmoisuuden puutteesta kärsivälle iholle, couperosaan, rosacean ja aknen hoitoon. LED -valo nopeuttaa myös haavojen ja arpien paranemista sekä rauhoittaa tulehduksia. LED -valohoito voidaan tehdä HydraFacial-hoidon yhteydessä 20 € tai erikseen 40 €.

"HydraFacial

HydraFacial hoidot

HYDRAFACIAL HYDRATION KASVOHOITO:

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta-ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden. Sisältää valmistelevan vaiheen, huokosten tyhjennyksen ja tehoaineiden syötön. Hinta 99 €, Decolte 36 €

HYDRAFACIAL DEEP CLEAN -kasvohoito:

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal happokuorinta. Sisältää valmistelevan vaiheen, kemiallisen kuorinnan, huokosten tyhjennyksen ja tehoaineiden syötön. Hinta 144 € Decolte 74 €

HYDRAFACIAL SPECIAL -KASVOHOITO:

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtauden musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään tehostettu hionta erikoishoitokärjellä ongelma alueille (arvet, pigmenttimuutokset, paksu iho) sekä 15% tai 30% GlySal happokuorinta. Hinta 159 € ja decolte 55 €

HYDRAFACIAL ANTI-AGE -KASVOHOITO:

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen, Dermabuilder peptidi ampullia, hualuronihappoa sekä A- ja E- vitamiinia sisätäviä HydraFacial tehouutteita. Hoidon aikana tehdään myös GlySal happokuorinta. Hinta 160 €, decolte 63 €

UUTUUS HYDRAFACIAL SKINTONE -KASVOHOITO

Uutuushoito on ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava tehohoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, kuorinnan ja antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojatautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä ihon on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi.Hinta 172 € decolte 77 €

CLEAN & HYDRATE -hoito selälle 140 €

CLEAN & HYDRATE -HOITO käsivarsille 104 €

CLEAN & HYDRATE -HOITO säärille 104 €

HYDRAFACIAL LED JA LYMFATERAPIAA VOIDAAN YHDISTÄÄ HOITOIHIN TAI TEHDÄ ERILLISENÄ HOITONA.

HYDRAFACIAL LED VALOTERAPIA/LYMFA KASVOILLE:

Hoidon yhteydessä/erikseen (hoitoalueen laajuudesta riippuen) 20 €

VARTALON LYMFATERAPIA 70 €

Mikä HydraFacialTM on?

HydraFacial-laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kuollut ihosolukko, ihon epäpuhtaudet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavan ja kosteuttavan perushoidon lisäksi ihoon voidaan hoidon yhteydessä imeyttää ihotyypin mukainen hoitoampulli. Hoidosta voidaan näin tehdä vieläkin tehokkaampi yhdistämällä siihen joko syväpuhdistava GlySal-happokuorinta tai DermaBuilder Anti-age -peptidiliuos.

Mikä tekee HydraFacialista ainutlaatuisen?

HydraFacialTMista tekee ainutlaatuisen sen patentoitu teknologia. Tämän patentoidun teknologian ansiosta se on ainoa menetelmä, joka pystyy samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset epäpuhtauksista sekä imeyttämään iholle tehoaineita sellaisessa molekyläärisessä muodossa, jonka iho ottaa helpoiten vastaan. Hoitavat aineet jäävät myös hoidon jälkeen vaikuttamaan iholle useiden päivien ajaksi, joka parantaa edelleen tuloksia. HydraFacialin salaisuus piilee sen patentoiduissa, suurikokoisissa HydroPeelTM-hoitokärjissä, joiden spiraalimainen muoto mahdollistaa tehokkaan puhdistuksen ja kuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen sekä tehoaineiden imeytyksen. Spiraalimainen muoto synnyttää iholla hoitotiivisteistä vesipyörteen, joka yhdessä spiraalien hankaavien reunojen kanssa kuorii ihoa tehokkaasti, mutta kivuttomasti. Samalla vesipyörteellä saadaan syötettyä tehoaineet ihoon tehokkaasti ja siten, että ne jäävät pysymään iholla useiden päivien ajaksi hoidon jälkeen.

Miltä hoito tuntuu ja kauanko se kestää?

Hoidon jälkeen iho näyttää kuulaalta ja tuntuu puhtaalta, pehmeältä sekä kosteutetulta. Hoito on kivuton eikä vaadi toipumisaikaa. Pientä punoitusta voi esiintyä, mutta se tasoittuu yleensä n. 10-30 minuutin kuluttua. Hoidon jälkeen voi palata normaaleihin arkiaskareisiin tai mennä vaikkapa takaisin töihin. Hoidon nopeus mahdollistaa hoitokäynnin jopa ruokatunnilla. Kosteuttavan ja puhdistavan perushoidon hoitoaika on n. 30 minuuttia. Lisäoptioita käytettäessä hoito noin 10 minuuttia pidempään.

Millaiselle ihotyypille hoito sopii?

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja kuivalle iholle. Laitteella voidaan hoitaa: epäpuhdasta ihoa, ”tukkoista” ihoa, hienoja pintaryppyjä ja juonteita, kirkastusta kaipaavaa ihoa, kiinteyttä kaipaavaa ihoa ja pigmenttimuutoksia.

Huomioitavaa hoidon jälkeen?

Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää auringonsuojavoidetta (vähintään suojakerroin 30). Myöskään saunomista ja hikiliikuntaa ei suositella hoitopäivänä.Hoidon jälkeen iho näyttää kuulaalta ja tuntuu puhtaalta, pehmeältä sekä kosteutetulta. Hoito on kivuton eikä vaadi toipumisaikaa. Pientä punoitusta voi esiintyä, mutta se tasoittuu yleensä n. 10-30 minuutin kuluttua. Hoidon jälkeen voi palata normaaleihin arkiaskareisiin tai mennä vaikkapa takaisin töihin. Hoidon nopeus mahdollistaa hoitokäynnin jopa ruokatunnilla. Kosteuttavan ja puhdistavan perushoidon hoitoaika on n. 30 minuuttia. Lisäoptioita käytettäessä hoito noin 10 minuuttia pidempään.

Millaiselle ihotyypille hoito sopii?

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja kuivalle iholle. Laitteella voidaan hoitaa: epäpuhdasta ihoa, ”tukkoista” ihoa, hienoja pintaryppyjä ja juonteita, kirkastusta kaipaavaa ihoa, kiinteyttä kaipaavaa ihoa ja pigmenttimuutoksia.

Huomioitavaa hoidon jälkeen?

Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää auringonsuojavoidetta (vähintään suojakerroin 30). Myöskään saunomista ja hikiliikuntaa ei suositella hoitopäivänä.

Lymfa | Koneellinen Lymfahoito

Lymfahoito elvyttää imusuonten toimintaa. Imusuoniston kuljetuskyky kasvaa ja kuona-aineet pääsevät pois kudoksesta, joten turvotukset laskevat. Samalla parasympaattinen hermosto aktivoituu ja elimistön omat puolustusmekanismit pääsevät toimimaan paremmin.

Lymfa hieronta auttaa raskauden aikaisen ja liikunnan puutteesta johtuvan turvotuksen hoitoon, vammoista ja leikkauksista toipumiseen ja henkilöille, jotka istuvat paljon. Hieronta hellii kehon lisäksi myös mieltä, ja tunnet olosi hyväksi ja virkistyneeksi!

Dermapen4 mikroneulaus + mesoglide

 

DERMAPEN 4 MIKRONEULAUSHOIDOT ovat saatavilla Tanjan kauneus-, terveys- ja sairaanhoitopalveluista!

Tammikuun tarjous kampanja:

Dermapen4 mikroneulaus + mesoglide (kasvot) 180 €
Dermapen4 mikroneulaus + mesoglide (kasvot, kaula,dekoltee) 190 €
Dermapen4mikroneulaus + mesoglide (kasvot,kaula, dekoltee) 520 € / kolmen hoitokerran sarja

Dermapen4 on markkinoiden uusin, tehokkain ja vähiten ihoa vaurioittava mikroneulausmenetelmä ja sen tekee aina koulutettu sairaanhoitaja.

Hoitoja voidaan vielä tehostaa PRP-plasmahoidolla, joka on myös saatavana hoitolassani.

Mihin/miten Dermapen4 kohtisuora mikroneulaus vaikuttaa?

• Dermapen elvyttää ja kiinteyttää ihoa, lisää kollageenin muodostusta ja tehoaa ikämuutoksiin kasvoissa, kaulalla, dekolteella ja kämmenselissä.

• Ihon mikroneulauksessa jokaisessa ihoon syntyvässä mikroskooppisessa reiässä käynnistyy biologinen korjausprosessi, jonka seurauksena iho alkaa ylikorjaamaan itseään ja kollageenin tuotanto aktivoituu.

• Kohtisuora mikroneulaus tasapainottaa ihon talineritystä ja auttaa tehokkaasti epäpuhtaan ihon hoidossa supistaen ihohuokosia.

• Dermapen parantaa ihon pintaverenkiertoa, heleyttää ihoa ja vähentää kirjavuutta ihossa.

• Kohtisuora mikroneulaus on ainoa lääketieteellisesti hyväksytty mikroneulaus menetelmä couperosa-ihon hoitoon.

• Menetelmällä pystytään häivyttämään pikkuryppyisyyttä herkillä alueilla, kuten ylähuulen päällä sekä silmänympärysiholla.

• Dermapen hoidolla saadaan aikaan laajamittainen biologinen korjausprosessi ihossa, joka korjaa tehokkaasti aknearpisuutta sekä arpia.

• Hoidolla voidaan madaltaa raskausarpia.

• Dermapen kiihdyttää hiustenkasvua sekä tehoaa ennenaikaiseen kaljuuntumiseen ja hoitoa voidaan tehostaa PRP-plasmahoidolla.

Dermapen4-mikroneulaus vai mikroneulausrulla?

Kohtisuora Dermapen mikroneulaus ei aiheuta ihoon epätoivottua repivää traumaa ja vaurioita kuten perinteiset mikroneulausrullat tekevät. Dermapen4 laitteessa on vallankumouksellinen 16 neulainen hoitopää joka takaa tehokkaammat tulokset. Dermapen 4 tuottaa jopa 1920 neulanreikää sekunnissa, eli 47,69 % enemmän, kuin mitä aiempi Dermapen 3 laite ja 104 % enemmän, kuin muu neulauslaite. Suuremmilla hoitoalueilla ylimääräiset 620 reikää muodostavat ylivoimaisesti enemmän kanavia asiakkaan iholle. Se mahdollistaa nopeamman parantumisen ja hoitotulokset.

Patentoitu mikroneulauspää tarjoaa tasaisen, kivuttomamman liukumisen iholla, hyödyntäen laitteen patentoitua meso-glide-teknologian aineiden kuljetinjärjestelmää. Dermapenin kertakäyttöinen mikroneulauspää lävistää ihon kohtisuoraan automaattisesti värähdellen 1920 kertaa sekunnissa. Perinteisellä mikroneulausrullalla reikiä sekunnissa syntyy vain 200-300.

Mikroneulauksessa jokaisessa ihoon syntyvässä mikroskooppisessa reiässä käynnistyy biologinen korjausprosessi. Tämän seurauksena neulatulle alueelle kerääntyy kasvutekijöitä, kollageenin tuotanto aktivoituu ja iho alkaa ylikorjaamaan itseään.

Ihossa tapahtuu myös immunologinen aktivoituminen, josta syystä hoito usein rauhoittaa häiriönäppyistä ja epäpuhdasta ihoa.

Käytettävällä mikroneulausmenetelmällä, sekä syntyvien mikroreikien määrällä on suora merkitys myös ihossa käynnistyvän biologisen korjausprossin laajuuteen.
Uudessa Dermapen4-laitteessa on edistykselliset tärinää vähentävät vaimentimet, josta syystä hoito on iholle miellyttävämpi kuin mikään aiemmista mikroneulausmenetelmistä. Tämä uuden sukupolven mikroneulauslaite aiheuttaa vähemmän turvotusta kuin mikroneulausrulla tai vanha Dermapen3-mikroneulauslaite, eikä aiheuta verenvuotoa, joten se on turvallisempi ja tehokkaampi vaihtoehto. Kohtisuora mikroneulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa, ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa.

Kertakäyttöiset Dermapen mikroneulauspäät minimoivat tulehduksen riskiä ja portaattomasti säädettävä mikroneulapään pituus takaa yksilöllisen hoidon ja juuri oikean mikroneulan pituuden jokaiselle hoidettavalle alueelle.

Dermapen mikroneulauksella voidaan hoitaa turvallisesti herkkiäkin alueita, joita ei aiemmin ole tehokkaasti pystytty mikroneulaustelalla hoitamaan, esimerkiksi alaluomien pikkuryppyisyyttä hyvin lähellä ripsirajaa sekä ylähuulen päällä olevia ryppyjä.

Dermapen4 laitteella saadaan aikaan tehokkaita tuloksia niin ikääntyvän ihon, kuin medikaalisessa aknearpien hoidossa.

Valmistautuminen toimenpiteeseen:

Hoitoalueella ei saa olla aktiivista huuliherpesrakkulaa.
Hoito voidaan tehdä vasta kun iho on parantunut. Jos olet taipuvainen saamaan huuliherpesrakkulan herkästi, kannattaa ennaltaehkäisevästi aloittaa reseptivapaa herpes-estolääkitys tablettimuotoisena edellisenä päivänä.

Dermapen-mikroneulauksen kulku ja hoitotulos:

Dermapen mikroneulaushoito tehdään haluttaessa voidepuudutuksella. Puudutevoide annetaan vaikuttaa hetken, jonka jälkeen se pyyhitään pois ja iho desinfioidaan.

Dermapen4 mikroneulauksessa kohtisuoraan värähtelevä mikroneulauspää jossa on 16-mikroneulaa, lävistää ihon kohtisuoraan automaattisesti värähdellen 1920 kertaa sekunnissa. Ihon mikroneulauksessa jokaisessa ihoon syntyvässä mikroskooppisessa reiässä käynnistyy biologinen korjausprosessi, jonka seurauksena iho alkaa ylikorjaamaan itseään ja kollageenin tuotanto aktivoituu.

Dermapen4 kohtisuorassa mikroneulaushoidossa mikroskooppiset kanavat voivat kuljettaa ihoon jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita. Hoidon aikana ihoon voidaan imeyttää patentoituja mesoglide antioksidantteja, sinkkiä, ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa tai maksaläiskiä vaalentavaa mesoterapia-ainetta.
Ravintoaineet kulkeutuvat syvälle ihon fibroplasteihin ravitsemaan dermistä, eli ihon syvempää kerrosta, ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, kollageenin muodostus lisääntyy ja ihon uudistuminen nopeutuu.

Toimenpiteen jälkeen:

Dermapen mikroneulauksen jälkeen iholle levitetään rauhoittava naamio. Sairaanhoitaja neuvoo jälkihoidossa ja halutessasi voit ostaa laadukkaat medikaaliset Dermapen/Medik8 ihonhoitotuotteet kotiin.

Ihon hoito kotona:

• Vältä ihon koskettelua neljän tunnin ajan
• Saat pestä kasvosi hellävaraisesti kuuden tunnin kuluttua
• Älä ota aurinkoa käsitellylle alueelle pariin viikkoon
• Käytä aurinkosuojavoidetta min.SK30
• Meikata saat seuraavasta aamusta normaalisti
• Hoitopäivänä ei saunaa, uimista, hikoilua eikä kylmää viimaa
• Jos ihossa esiintyy kevyttä hilseilyä 4-5 päivää hoidon jälkeen, voit tehdä hellävaraisen kuorinnan. Älä käytä hedelmähappoja.
• Käytä turvallisia ja laadukkaita ihonhoitotuotteita ohjeen mukaan
• Älä käytä hoidetulle alueelle viikkoon aloe veraa sisältäviä tuotteita, kortisonivoidetta tai Bepanthenia.

Kokemuksia välittömästi Dermapen mikroneulauksen jälkeen:

Dermapen hoidon jälkeen iholla on punoitus, mutta siihen voidaan laittaa välittömästi hoidon jälkeen hengittävä Dermapenin erikoismeikkivoide, jolloin voit palata normaalitoimiisi. Ota mukaasi kevyt huivi, jolla voit helposti häivyttää dekolteelle jäävän hennon rajan. Punoitus on yleensä poissa noin kuuden tunnin kuluttua. Ihon immunologisen toiminnan aktivoituessa saattaa iho olla ensimmäisinä päivinä hyvin kuiva. Tällöin on tärkeää kosteuttaa ihoa. Tehostettua ihon kosteutusta kannattaa suosia ainakin ensimmäinen viikko. Tämä parantaa myös Dermapen hoidon tulosta.

Lämpimästi tervetuloa uusiin ja tehokkaisiin hoitoihin!

t. Tanja

 

DP Dermaceuticals
DP Dermaceuticalsin kliinisen ihonhoidon tuotesarja on kehitetty käytettäväksi erityisesti ennen ja jälkeen ihon mikroneulaus- ja anti-ageing -hoitoja.
DP Dermaceuticals tarjoaa ammattimaisesti valmistettuja, innovatiivista teknologiaa ja HylaFuse Complexia hyödyntäviä, kliinisesti testattuja ja turvallisia ratkaisuja tukemaan ja edistämään ihon mikroneulaushoitoprosessia niin vastaanotolla kuin kotona.
DERMAPEN ESITTELEE
DP Dermaceuticals -perheeseen kuuluu 9 uskomatonta tuotetta,
jotka rauhoittavat, korjaavat ja kosteuttavat ihoa.
Tri Phase Cleanser ™ – Vallankumouksellinen kasvojen puhdistaja, joka muuttuu geelistä öljyksi iholle hierottaessa. Se kosteuttaa ihoa, poistaen samalla hellävaraisesti meikin ja muut epäpuhtaudet.
Micro Derm Exfoliant ™ – Hienorakeinen kuorinta-aine, joka hellävaraisesti ja tehokkaasti poistaa iholta lian, meikin ja muut epäpuhtaudet, vähentäen samalla pienten juonteiden näkyvyyttä ja poistaen kuollutta ihosolukkoa.
Hyla Active™ – Tehokas syväkosteuttava geeli, joka rauhoittaa ja korjaa ihoa. Palauttaa ihon tasapainon ihon tyypistä ja kunnosta riippumatta.
Brite Lite™ – Ylimääräistä pigmentaatiota monipuolisesti hillitsevä seerumi, joka tasoittaa ikä- ja pigmenttiläikkiä sekä epätasaista ihonsävyä.
Antioxidant Cocktail™ – Yhdistelmä vitamiineja ja antioksidantteja, jotka kosteuttavat ja suojaavat ihoa ilmansaasteiden, stressin ja liiallisen auringolle altistumisen haitallisilta vaikutuksilta.
Vitamin Rich Repair™ – Ylellinen voide, joka korjaa vaurioitunutta ja ärtynyttä ihoa tehokkaasti, pitäen yllä sen kimmoisuutta.
Retinal Active™ – Ylellinen anti-age voide, joka sisältää ihoa uudistavaa A-vitamiinia sekä tehokkaan yhdistelmän hoitavia ja kosteuttavia aineosia. Cover Recover – Meikkivoide, joka viilentää, korjaa ja peittää. Voidaan ennen hoitoja ja heti niiden jälkeen.

Dermapen 4 mikroneulaus + PRP-plasma-/omasoluhoito

Dermapen + PRP-plasmahoito kasvoille 310 €
Dermapen + PRP-plasmahoito kasvoille ja kaulalle/decolteelle 350 €
Dermapen + PRP-plasmahoito kasvoille, kaulalle ja decolteelle 430 €

Dermapen + PRP-plasmahoito hiustenlähtöön suppea alue 340 €
Dermapen + PRP-plasmahoito hiustenlähtöön laaja alue 379 €

 

PRP-hoidot ihon kunnon parantamiseen

PRP-hoito on luonnonmukainen vaihtoehto keinotekoisille täyteaineille ja muille kauneudenhoidossa käytetyille aineille. Vampyyrimetodiksikin kutsuttua PRP-menetelmää hyödynnetään runsaasti kauneudenhoidon eri osa-alueilla sekä esimerkiksi arpien ja kroonisten haavojen hoidossa.

PRP-hoitoa käytetään muun muassa juonteiden ja syvien ryppyjen tasoittamiseen ihon laadun parantamiseen arpien hoitoon tummiin silmänalusiin hiustenlähtöön kemiallisen tai laserkuorinnan jälkihoitona.

PRP-hoito – luonnollista, tehokasta ja kestävää

Useat kauneudenhoidon hoitomuodot käyttävä keholle vieraita ainesosia ja vaikuttavat lyhyen aikaa. Usein ne edellyttävät myös hoidon uusintakertoja puolen vuoden välein. PRP-hoidossa potilaan oman veriplasman kasvutekijät saavat ihosolut uudistumaan ja vilkastuttavat ihon mikroverenkiertoa. Hoidon vaikutukset näkyvät noin 3 viikossa ja kuukauden välein toteutettujen 2–3 tehostuskerran jälkeen tulokset kestävät jopa kaksi vuotta!

PRP-plasmahoito (PRP: Platelet Rich Plasma) sopii erityisen hyvin potilaille, jotka eivät tahdo turvautua synteettisiin täyteaineisiin. Toimenpiteessä käytetään potilaan omaa verta, minkä vuoksi allergiset reaktiot tai hylkimisoireet ovat äärimmäisen epätodennäköisiä.

Hoidon kulku:
Toimenpiteen aluksi potilaalta otetaan pieni määrä verta, kuten normaalia verinäytettä otettaessa. Veri asetetaan sentrifugiin, jotta punasolut saadaan erotetuksi näytteestä pois. Jäljelle jäänyt plasma injektoidaan tämän jälkeen käsiteltävälle alueelle. Plasma sisältää runsaasti kasvutekijöitä, jotka itsessään uudistavat ihokudosta. Tämän lisäksi plasma vetää voimakkaasti puoleensa elimistön omia kantasoluja. Elimistön omat kantasolut pystyvät erikoistumaan hoidettavan alueen soluiksi. Alueelle siirtyneet kantasolut auttavat kudoksia ja soluja uudistumaan.

PRP-hoito kasvoille 229 €

PRP-hoito kasvoille ja kaulalle 329 €

PRP-hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle 430 €

PRP-hoito hiustenlähtöön suppea alue 329 €

PRP-hoito hiustenlähtöön laaja alue 339 €

Botox-hoito – rypyt pois tehokkaasti

Vanhenemisen merkit ja rypyt ovat monille päivittäinen vitsaus. Peilistä katsoo vanha ihminen, kun sisällä virtaa elämänilo. Pistoshoidot ovat yksi keino, jonka avulla saadaan ihmisen sisäinen ja ulkoinen olemus kohtaamaan.

Ihonhoitoon ja nuorennukseen on monia eri mahdollisuuksia. Tärkeinä osatekijöinä ovat hyvät ihonhoitorutiinit, riittävä lepo, stressin minimoiminen ja terveelliset elämäntavat. Lisänä voidaan käyttää esteettisen lääketieteen mahdollistamia vaihtoehtoja, joita ovat esim. pistoshoidot. Ryppyjen poistamiseen sopivat myös PRP-plasmahoidot.

Botuliinihoito eli botox

Botox-pistoshoidot sopivat oikaisemaan liikkeistä johtuvia ryppyjä, jotka syntyvät esim. otsan rypistämisestä. Botuliinia (arkikielessä botox) käytetään muun muassa kasvojen yläosassa olevien ikääntymismuutosten hoitamiseen.

Mihin Botoxia käytetään?

Botoxhoidon alueet esteettisessä lääketieteessä:
– Otsan alueen rypyt ja juonteet (ns. Sibelius-ryppy, otsan vaakarypyt)
– Silmien ympärillä olevat juonteet ja rypyt (“harakanvarpaat”)
– Piirteiden kohotus

Mihin Botoxin teho perustuu?

Botox on osoittautunut tehokkaaksi ja vaarattomaksi tavaksi korjata ihon juonteita. Botulinumtoksiini A:n eli botuliinin vaikutus perustuu siihen että se lamaannuttaa hermoja, jotka vaikuttavat kasvojen ryppyjä aiheuttaviin lihaksiin.

Lihaksia lamaannuttava tulos näkyy noin kolmen vuorokauden kuluttua pistoksesta, ja tulos pysyy maksimissaan kaksi vuotta. Botoxinjektio aiheuttaa sen, ettei potilas pysty enää rypistämään otsaansa ja silmäkulmiaan, eli näillä alueilla olevat rypyt eivät enää näy.

Esteettiset tulokset ovat hyviä. Kaikilla potilailla ryppyisyys on vähentynyt huomattavasti. Aine viedään ampullista injektioneulan avulla suoraan haluttuun lihakseen. Siron neulan vuoksi pistosta ei juuri tunne, eikä siitä jää suurta jälkeä.
 Hoito on lähes kivuton ja yleisesti hyvin siedetty, mutta asiakkaan halutessa voidaan alue aina puuduttaa esimerkiksi voiteella.

Botoxhoidon jälkeen

Botoxin vaikutus alkaa 3-4 päivän kuluttua pistämisestä, ja vaikutus kestää tavallisesti neljästä kuuteen kuukauteen. Tulokset pysyvät pidempään, jos käy hoidoissa säännöllisesti. Tällöin lihas ei pääse kunnolla palautumaan hoitokertojen välillä. Kun säännölliset botuliinihoidot aloitetaan jo 25-30 vuoden iässä, ryppyjä ei pääse muodostumaan ihoon juuri lainkaan.

Lihaksisto on erilainen eri puolilla kasvoja. Kulmien nostoon käytetään saman verran ainetta molemmille puolille, ja joskus tulosta joudutaan korjailemaan tästä syystä johtuen.

Iholla näkyy vain pieni pistojälki ja joskus lievää turvotusta.
Iholle saa levittää meikkiä jo 20 minuuttia käsittelyn jälkeen.
Samana päivänä tulisi välttää aurinkoa, saunaa ja urheilua.

Botoxhoitoa ei tehdä, jos asiakkaalla on jokin lihassairaus. Raskauden ja imetyksen aikana botoxhoitoja ei myöskään anneta.

Hoitoa edeltävässä konsultaatiossa sinun tulisi aina keskustella aikaisemmista hoidoista tai mahdollisista sairauksista hoitajan kanssa. Hoitaja antaa myös lisätietoa mahdollisista reaktioista.

Radiorekfenssi- & elektroporaatio hoito (neulaton mesoterapia) kasvoille ja/tai kaulalle maalis – huhtikuun tarjous 90 € (norm. 140 €)& kaula + 40 €

 

– Nuorentava, kosteuttava, pigmenttimuutoksia tasoittava
– Puhdistava, kosteuttava, rauhoittava
– Elvyttävä ja kosteuttava, ehkäisemään ryppyjä ja juonteita

Ihomme joutuu jatkuvasti erilaisten ympäristötekijöiden rasittamaksi ja iho tulee veltoksi sekä ryppyiseksi. Radiofrekvenssi-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja.

Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho kutistuu ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Radiofrekvenssi on myös tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa ryppyihin silmien sivuilla ja alla sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu pienenä lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville. Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen ja joillekin radiofrekvenssihoito voi olla jo riittävä hoito tuloksien kannalta. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Elektroporaatio on Kemian Nobelilla 2003 palkittu esteettinen hoitomenetelmä, joka mahdollistaa aktiiviaineiden imeyttämisen ihoon erityisen magneettisen aallon avulla.

Elektroporaation avulla voi tehdä mesoterapiaa ilman neulanpistoksia, jolloin vältytään infektioriskeiltä, kivulta, turvotukselta ja mustelmilta.

Elektroporaation avulla saamme soluväleihin aikaan hetkellisiä kanavia, joiden kautta pystymme imeyttämään ihoon juuri niitä vaikuttavia aineita, joita iho tarvitsee.

Perfectha-injektiot

Perfectha-injektiot, hinta alk. 350-450 €

Perfectha-injektioilla täydellinen kasvojenkohotus: voidaan täyttää häiritsevät juonteet, arpien pohjaa, muotoilla huulia ja kohottaa kasvojen ilmettä vaivattomasti. Varaa aikasi puhelimitse konsultaatioon!

Perfectha-injektiot sisältävät hyaluronihappoa, joka on täysin turvallista käyttää, sillä sitä on luonnostaan myös ihosoluissa.

 • eivät sisällä eläinperäisia ainesosia
 • ristikkäissidoslinkityksen ansiosta kesto on huomattavasti pidempi kuin aikaisemmin markkinoilla olevien hyaluronihappojen
 • Perfectha Derm Deep syviin juonteisiin, ihopoimuihin, kasvonpiirteiden ja huulien kohennukseen
 • Perfectha Derm Fine Lines hienoille juonteille ja pintajuonteille
 • Perfectha Derm juonteiden täyttöön ja huulten muotoiluun

Esteitä täyteainehoidolle:

 • Verenohennuslääke
 • Aktiivisessa vaiheessa oleva herpes
 • Ihorikko tai ihottuma hoidettavalla alueella

Ennen täyteainehoitoon tuloa kannattaa välttää n. viikko Omega3 rasvahappoa ja Asperiinia, jotta vältyttäisiin mahdollisilta mustelmilta.

 

 

 

Perfecta

Täysin luonnollinen ja turvallinen injektiomenetelmä! Täydellinen kaikista näkökulmista!

perfecta2

 • Kehittynyt hyaluronihappogeeli
 • Ei eläinperäinen tuote
 • Voimakkaasti ristikkäislinkitetty
 • Korkea hyaluronihappopitoisuus
 • Alhainen proteiinipitoisuus
 • Matala endotoksiini (lipopolysakkaridi) pitoisuus < 0,25 UE/g
 • Korkea täyttökapasiteetti
 • Erittäin korkea bio-yhteensopivuus
 • Äärimmäisen korkea viskoelastisuus

Iän myötä hyaluronihappopitoisuus elimistössä laskee. Ihon kimmoisuus, elinvoimaisuus ja nuorekkuus katoavat. Iho näyttää samealta, elottomalta ja väsyneeltä. Kosteudensitomiskyky vähenee, ja juonteet piirtyvät selkeästi esiin.
Hyaluronihappoinjektio on vastaus näihin ongelmiin. Iho saa uutta elinvoimaa, ravinteita ja kosteutusta.

perfecta3

perfecta4

perfecta5

perfecta6

ennen ja jälkeen

 

Kuva asiakkaastani ennen nasolabiilien täyteainehoitoa ja täyteainehoidon jälkeen. Asiakkaani on erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

Hydryalix

KFill Professional on täyteainesarja, jonka avulla voidaan vähentää ryppyjä ja juonteita, kohottaa piirteitä sekä muotoilla poskia, leukaa, nenää ja huulia.
KFill-täyteaineiden raaka-aine on kliinisesti testattu, stabiloitu, ei-eläinperäinen hyaluronihappo.
Hyaluronihappo on keholle tuttu ja turvallinen sokerimolekyyli, jonka teho perustuu sen kykyyn sitoa vettä. Ihoon ruiskutettu hyaluronihappo lisää ihokudoksen tilavuutta. Kun ihon tilavuus kasvaa, juonteet ja rypyt siliävät, piirteet kohoavat ja saavat lisää volyymia. Tuloksena on nuorekas, levännyt ilme. Koska KFillin hyaluronihappo on stabiloitu, se pysyy ihossa erittäin pitkään. Lopputulos on luonnollinen muttei pysyvä. Halutessasi voit uusia KFilltäyteainekäsittelyn noin puolen vuoden välein.
KFill-tuotesarjalla voit muun muassa • vähentää juonteita ja ryppyjä • muotoilla huulia, lisätä huulten tilavuutta ja selkeyttää huulirajaa • lisätä ihon tilavuutta, jolloin laskeutuneet piirteet kohoavat • korostaa leukaa ja poskipäitä • muotoilla nenää • palauttaa kasvoillesi nuorekkaan V-linjan

Hydryalix Lip on kehitetty erityisesti huulten täyttöä ja muotoilua sekä huulirajanselkeyttämistä varten. Täyteainehoito Hydryalix Lips 1,25 ml 350 €.

Hydryalix on hyaluronihappopohjainen täyteainesarja, joka sisältää viisi erilaista, CE-sertifioitua täyteainetta erilaisiin hoidonaiheisiin. Tuotesarjan kaikki täyteaineet sisältävät tutkitusti turvallista hyaluronihappogeeliä. Eläinperäisiä ainesosia Hydryalix-sarjan täyteaineissa ei ole, minkä vuoksi
yliherkkyysreaktiot ovat erittäin harvinaisia.
Lip, Gentle, Volume, Deep, Ultra Deep
Hydryalix Volume sopii kaikkiin täyteainehoitoihin. Sen avulla voidaan tasoittaa juonteita, muotoilla kasvonpiirteitä ja lisätä huulien täyteläisyyttä. Hydryalix Volume sopii myös dekolteealueelle ja käsien selkäpuolen nuorennushoitoihin.
Sarjan uutuus, Hydryalix Lip on kehitetty erityisesti huulten täyttöä ja muotoilua sekä huulirajan selkeyttämistä varten.
Hydryalix Deep ja Hydryalix Ultra Deep sopivat parhaiten keskisyvien ja syvien juonteiden täyttämiseen sekä kasvonpiirteiden (esim. leuka, nenä, posket) muotoiluun.
Sarjan viides tuote, Hydryalix Gentle, sopii erinomaisesti pinnallisten ryppyjen poistamiseen esimerkiksi
silmien ja suun ympäriltä.

Kaikki Hydryalix-tuoteperheen täyteaineet sisältävät 1,25 millilitraa stabiloitua hyaluronihappoa – 25 % enemmän kuin markkinoiden muut täyteaineet.

Täyteainehoidon kulku ja tulokset
Hydryalix-käsittely on pistoshoito, johon varataan yleensä noin puolen – tunnin aika. Tarvittaessa hoitoalue
voidaan puuduttaa esimerkiksi Emla-puudutevoiteella. Hoidon lopputuloksen voi havaita välittömästi
pistämisen jälkeen.

Hyaluronihappo on keholle tuttu ja turvallinen sokerimolekyyli, jonka teho perustuu sen kykyyn sitoa vettä.

Ihoon ruiskutettu hyaluronihappo lisää ihokudoksen tilavuutta. Kun ihon tilavuus kasvaa, juonteet ja rypyt siliävät, piirteet kohoavat ja saavat lisää volyymia. Tuloksena on nuorekas, levännyt ilme.

Lopputulos on luonnollinen muttei pysyvä. Halutessasi voit uusia täyteainekäsittelyn noin puolen vuoden välein.

Hydryalix- ja KFill-tuotesarjoilla voidaan muun muassa
• vähentää juonteita ja ryppyjä
• muotoilla huulia, lisätä huulten tilavuutta ja selkeyttää huulirajaa
• lisätä ihon tilavuutta, jolloin laskeutuneet piirteet kohoavat
• korostaa leukaa ja poskipäitä
• muotoilla nenää
• palauttaa kasvoillesi nuorekkaan V-linjan

Carboderm

carbodermSelluliitti, pigmentti, akne, juonteet, raskausarvet…
Mikä ikinä ongelmasi onkaan, 
vastaus siihen on täysin neulaton hoitomuoto: CarboDerm on innovatiivinen ihonhoitomenetelmä, joka hoitaa ja uudistaa ihoa ilman neuloja. Geelin ja naamioliinan yhteisvaikutuksessa tuottama CO2 kulkeutuu ja imeytyy ihosoluihin geelikerroksen läpi.

CarboDerm-kasvohoito kesto 1,5 h, 120 €
Sis. alkupuhdistuksen, CarboDerm-hoitonaamion, niskan, decolleten ja hartioiden hieronnan sekä ihotyypinmukaisen alginatenaamion.

IHON SÄVYN VAALENNUS

Ihon vaalentaminen vain kemikaaleilla ei anna pysyvää tulosta. CO2 aktivoi verenkiertoa ja se poistaa kuona-aineita tehokkaasti. Hoito vaalentaa ihoa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Täplien, kuten pisamien, hoitamisen lisäksi se myös parantaa ihon yleisväriä.

KOSTEUTUS

Ihon kostuttaminen ei oikeastaan ole vaikeaa, mutta kosteuden säilyttäminen ihossa on. Kosteuttamisessa tärkeä tekijä on veden ja öljyn välinen tasapaino ihossa. CarboDerm edes-auttaa ihoa säilyttämään tasapainon.

Juonteet ja Rypyt
Ajatteletko olevasi liian nuori tai liian vanha huolehtimaan rypyistä juuri nyt? KOSKAAN ei ole liian varhaista, tai myöhäistä aloittaa juonteiden vastainen hoito. CarboDerm-geelinaamio edistää ihosolujen aktiivista proteiinisynteesiä ja aineen-
vaihduntaa. Hoitavan ominaisuuden lisäksi se parantaa ihon elastisuutta ja ehkäisee ryppyjä sekä vähentää kasvojen alueella ihonalaista rasvaa. Haluatko nuorekkaammat kasvonpiirteet? Toivota Carboderm-terapia tervetulleeksi!

Akne ja Aknearvet
Laadukkaan aknehoidon pitää kohdistua follikkelien sisäiseen tulehdukseen, ihon pinnan hoitamisen sijaan. CarboDerm-geelinaamio nopeuttaa verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista ja hoitaa tulehdusta. Lisäksi hoito ennaltaehkäisee aknea palauttamalla ihon oman korjautumiskyvyn.

CarboDerm Kasvohoito
Ultraääni ihonpuhdistus + CarboDerm (naamio), decolteen hieronta, hyaluroni & kollageeninaamio 1 h 30 min 128 €

IHON SÄVYN VAALENNUS

CarboDerm puhdistava, kirkastava ja ihon sävyä vaalentava kasvohoito 90 € 1 h Tarjous!

Sisältää Medik8 Superfacial kuorinnan ja höyrytyksen, mahd. mekaanisen puhdituksen/seerumin imeytyksen ultraäänellä, CarboDerm naamion + loppuvoiteet.

Ultraääni ihonpuhdistus + mekaaninen ihonpuhdistus + CarboDerm (naamio), loppuvoide 1 h 30min 115€

Ultraääni ihonpuhdistus + mekaaninen ihonpuhdistus + C- Seerumi + CarboDerm (naamio), loppuvoide n. 2 h 135€ IHOA KIRKASTAVA HOITO

Sarjahoito. Viides kasvohoito -50%

INFRAPUNA LYMFA

45€ 30 min, 50 € 40 min, 65 € 1 h, kasvohoidon yhteydessä 20 €

KEVÄTTALVEN INFRAPUNA LYMFA SARJAHOITO TARJOUS: KUUSI 40 minuutin hoitoa 270 € sekä Lipoaminocel selluliitti voide 25 € (norm. 35 €)

Infrapuna lymfa on tehokas ja miellyttävä kehon nestekierron elvyttäjä ja hyvän olon tuoja. Siinä rasvakertymiä hajottavat, rasvaa liuottavat, lymfakiertoa edistävät, sekä ihoa kiinteyttävät ominaisuudet yhdistyvät korkealuokkaiseen teknologiaan; samassa hieronta, infrapuna, elektroterapia, sekä paineterapia, jotka takaavat välittömät hoitotulokset.

 

infrapuna lymfaLymfanestekierto

Lymfa- nestekierto on vastuussa kudoksen välissä tapahtuvasta nestekierrosta. Se imee ja kuljettaa rasvahappoja ja rasvoja verenkiertoon ja kuljettaa antigeeneja lymfapisteiden soluille, joissa immuniteettikyky stimuloituu. Sairaudet ja muut ongelmat lymfaattisessa nestekierrossa aiheuttavat turvotusta ja muita oireita.

Lymfaterapian ominaisuudet:

 • Lymfa on fysikaalinen terapiamuoto, jota käytetään ensisijaisesti turvotuksen ja kiputilojen hallintaan ja ennaltaehkäisyyn.
 • Kehoa ei kuormiteta lääkkeillä.
 • Sen toimintaperiaate perustuu epäsäännölliseen paineilma puristukseen.
 • Jokainen aplikaattori sisältää useita itsenäisiä ilmakammioita.
 • Paineterapia edesauttaa ihmiskehon paranemisprosessissa.
 • Se on oleellinen osa nykypäivän kuntouttavaa ja elvyttävää kehonhoitoa.Hoito rentouttaa, virkistää ja auttaa lihaksia palautumaan urheilusuorituksen jälkeen. Hyvä lisä painonhallintaan liikuntaa ja terveellistä ruokavaliota unohtamatta. Ei sovellu raskaana olevalle. Tarkista mahdolliset muut kontraindikaatiot hoitolasta

 

YLEISIMMÄT INDIKAATIOT:

Lääkinnälliset:

 • Krooninen turvotus
 • Liikalihavuus
 • Post-traumaattinen hoitomuoto
 • Neuropatia (hermosairaus)
 • Neuralgia (hermosärky)
 • Akrosyanoosi ( ääreisverenkierron heikkous, ”kylmäkätisyys”)
 • Algodystrophic syndrooma ( reumaa muistuttava hermostollinen sairaus)
 • Psoriaasin kaltaiset ihon ulkoiset sairaudet
 • Nivelkulumat
 • Rannekanava syndrooma (post- / pre-operatiivinen hoito)
 • Laskimoiden vajaatoiminta
 • Diabetekseen liittyvät ääreissuonisairaudet
 • Kihti
 • Alaraajojen iskeemiset sairaudet

Esteettiset:

 • Selluliitti
 • Raskaat jalat
 • Suonikohjujen ennaltaehkäisy
 • Ihokudoksen elvyttäminen
 • Alaraajojen verenkierron elvyttäminen
 • Myrkkyjen ja kuona-aineiden poistaminen
 • Rasvaimun jälkihoito
 • Leikkausoperaatioiden jälkeinen toipilasaika

Hygieeninen PhD – vahaus

PhD on ainoa vahausjärjestelmä, joka eliminoi tartuntariskit. Menetelmällä voidaan poistaa kaikki kehon karvat. Ei tulehdus-eikä tartuntavaaraa. PhD perustuu yksittäisiin vahatuubeihin ja kertakäyttöiseen hoitopäähän.
Karvat pysyvät poissa n.3-6 viikkoa. Säännöllisesti tehtynä vahaus heikentää karvankasvua eikä hoidon jälkeen tule voimakasta sänkeä.

Hygieenisyys ei kuitenkaan ole PhD:n ainoa etu; vahaaminen PhD:lla on myös nopeaa ja siistiä, sekä entistä kivuttomampaa.

• sääret 46 €, koko jalat 61 € • kainalot 41 € , selkä 41-61 €
• bikinirajat 41 € • huuli tai leuka 12 €, yhdessä 18 €, kulmat 12 €

Hygieeninen PhD – vahaus PhD on ainoa vahausjärjestelmä, joka eliminoi tartuntariskit. Menetelmällä voidaan poistaa kaikki kehon karvat. Ei tulehdus-eikä tartuntavaaraa. PhD perustuu yksittäisiin vahatuubeihin ja kertakäyttöiseen hoitopäähän. Karvat pysyvät poissa n.3-6 viikkoa. Säännöllisesti tehtynä vahaus heikentää karvankasvua eikä hoidon jälkeen tule voimakasta sänkeä. Hygieenisyys ei kuitenkaan ole PhD:n ainoa etu; vahaaminen PhD:lla on myös nopeaa ja siistiä, sekä entistä kivuttomampaa.

Jalka- ja käsihoidot Leppävaarassa

Peruskäsihoito 1 h sis. Kylvetys, kynsinauhojen käsittely, viilaus, hieronta mahd. lakkaus Hinta 60 €

Hemmottelukäsihoito 1,5 h sis. peruskäsihoito, kuorinta ja naamio Hinta 80 €

Parafiinihoito käsihoidot sisältää kuorinnan, hieronnan sekä parafiininaamion n. 40 min / 40 €

Jalkahoidot (sis. jalkakylpy, analyysi, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen käsittely, mahd. lakkaus ja hieronta….) 1,5 h Hinta 80 €

Hemmottelu jalkahoidot 1,5 h (sis. perusjalkahoito, kuorinta ja naamio säärille mahd. lakkaus) Hinta 89 €

WILDE-PEDIQUE varpaan kynnen geelaus

Korjaava ja kosmeettinen varpaan kynnen geelaus, hinta 80€, n. 2h

WILDE-PEDIQUE -geeli sopii kaikille, sekä terveille että ongelmista kärsiville varpaankynsille. Geelauksella voidaan auttaa myös erilaisista kynsien ongelmista kärsiviä asiakkaita. Kynsiä huolletaan noin kahden kuukauden välein. Jalkahoitokertojen välillä kynsille ei tarvitse tehdä muuta kuin tarvittaessa lyhentää kynnen pituutta viilaamalla.

kynnet

WILDE-PEDIQUE on ainutlaatuinen, elastinen valokovetteinen geeli, joka mukautuu hyvin jalan liikkeisiin ja on siksi kestävä jalkahoitomenetelmä. Varpaankynnen geelaus sopii kaikille, niin terveille kuin ongelmista kärsiville varpaankynsille. Geeliä voidaan käyttää esimerkiksi erilaisten kynsisairauksien hoitoon, jolloin varpaankynnestä saadaan jalkahoitojakson ajaksi myös esteettisesti kaunis. LCN on kehittänyt WILDE-PEDIQUE- geelin erityisesti varpaan kynsien korjaamiseen ja vahvistamiseen.

kynnet2

Kosmeettisella WILDE-PEDIQUE geelauksella varpaankynsistä saadaan vahvemmat ja tasaisemmat. Hyvin hoidetut ja kauniit jalat ovat tärkeät, etenkin kesäisin, jolloin kävellään avosandaaleilla tai jopa ilman kenkiä. Geelauksen avulla voidaan toteuttaa kauniita ranskalaisia tai koristeltuja geelauksia. Kynsilakka pysyy hoidetuilla kynsillä pitkään ja myös lakkaamattomat kynnet ovat huolitellun näköiset. Kynsiä huolletaan noin kahden kuukauden välein.

 

kynnet3

Kosmetologit ja jalkahoitajat voivat auttaa WILDE-PEDIQUE- geelauksella myös erilaisista kynsien ongelmista kärsiviä asiakkaita jalkahoidolla. Varpaankynsien ongelmista yleisimpiä ovat eriasteiset kasvuhäiriöt. Isovarpaan kynsi kasvaa usein huonosti, on värjääntynyt tai saattaa olla osittain tai kokonaan irti kynsialustastaan. Uurteinen ja värjääntynyt kynsi voidaan tasoittaa ja sen väriä muuttaa. Jos kynsi on täysin tuhoutunut, on se mahdollista korjata WILDE-PEDIQUE geelillä. Geelausta voidaan käyttää myös sisään kasvaneen kynnen jalkahoidossa.

Natural Nail Boost Gel käsihoidot

Natural Nail Boost Gel sormien kynsille hinta 40€, n. 40 min

Jos et halua geelikynsiä etkä värillistä geelilakkausta, ainoastaan luonnollisen kynnen suojan, LCN tarjoaa täydellisen ratkaisun: Natural Nail Boost Gel. Se on valokovetteinen, liuotin-vapaa kestolakkaus käsihoito.

Tämä innovatiivinen läpinäkyvä geelilakka sivellään puhdistetulle ja karhennetulle kynnelle, ja kovetetaan valossa. Kynnet ovat tyylikkäät, tasaiset ja niillä on suojaava pinta. Natural Nail Boost Gel  antaa myös  pohjan värilakalle haluttaessa. Kun kynsi on suojattu, voit lakata kynnet niin usein kun haluat.

Kynsilakka kestää kauemmin kynnellä, koska Natural Nail Boost Gel käsihoidot antaa sille täydellisen suojan.

Tämän erittäin ohuen, läpinäkyvän kalvon voi antaa kasvaa pois tai uusia manikyyrin yhteydessä 3 viikon välein.

Geleration geelilakkaus

gelYhdysvaltalaisen Jessica tuotemerkin kehittämä GELeration antaa upean kestävän lakan jopa 3 viikoksi. Lakkaus on yksinkertainen ja nopea tehdä, lopputulos on ohut ja kiiltävä. Varpaankynsissä lakkaus pysyy kauniina jopa 2 kuukautta!

Geelilakkaus on tarkoitettu terveelle luonnonkynnelle. Koska geelilakkaus on yhtä ohut kuin tavallinen kynsilakka, sillä ei voida rakentaa omaa luonnonkynttä, tämä tarkoittaa sitä että kynnen muotoa ja pituutta ei voida geelilakalla muuttaa. Mikäli luonnonkynnen pinta on hieman epätasainen, tätä voidaan kuitenkin geelilakkauksella korjata/peittää.

Kynnet tulee huoltaa säännöllisesti noin 3–5 viikon välein. Huoltoväli vaihtelee riippuen asiakkaan oman kynnen kasvusta ja siitä kuinka kuluttavassa käytössä kynnet ovat olleet. Huollon yhteydessä vanha lakka nimensä mukaan (Soak-Off Gel Polish) liotetaan pois siihen tarkoitetulla hellävaraisella poistoaineella. Tämän jälkeen kynnelle levitetään uusi lakka, värivaihtoehtoja on paljon.

Geelilakkaus tehdään noin 50 min. Aikaa menee hieman enemmän kun ensin poistetaan vanha lakka liotusmenetelmällä.

Näin pidät geelilakatut kyntesi kauniina ja kestävinä:

 • älä revi ja nypi kynsiä tai lakkaa
 • älä käytä kynsiä työvälineenä
 • älä naputtele pöytää tms. kynsillä
 • ole varovainen painaessasi nappuloita kuten hissi ja wc-pönttö
 • tavaroita nostaessasi tai auton oven kahvaa, sekä turvavyötä avatessa käytä sormien sivuosaa
 • suojaa kätesi ja kyntesi kumihanskoilla tehdessäsi kotitöitä ja hoitaessasi puutarhaa
 • huolehdi riittävästä käsihygieniasta, puhdista kynsien alapuolet säännöllisesti kynsiharjalla

Kynsiä olisi hyvä huoltaa ammattilaisella noin 3–5 viikon välein. Säännöllisiä huoltovälejä noudattaen kynnet pysyvät kauniina ja siisteinä. Huoltoaika kannattaakin sopia jo samalla, kun kynnet lakataan ensimmäistä kertaa.

Geelilakkauksen poisto

Jos haluat luopua geelilakasta, varaa aika hoitolastasi. Älä missään nimessä itse revi, viilaa tai yritä asetonilla liuottaa lakkaa pois. Ammattitaitoinen kosmetologi osaa poistaa lakan siihen tarkoitetulla aineella siten, ettei oma kynsi vahingoitu ja neuvoo kuinka jatkossa hoidat omia kynsiä parhaiten.

Käsi- ja jalkahoidot:

VÄRILLINEN Hinta 45 €

Geelilakkauksen poisto Hinta 30 €, uuden geelilakkauksen yhteydessä 15 €

Syylän Cryo jäädytyshoito 65 €

Kauneushetkiä ja rentoutumista toivotuilla tuloksellisilla, hyvän olon hoidoilla ja laadukkailla tuotepaketeilla.

 • Ripsien ja kulmien kestovärjäys 30€, 30min
 • Kulmien kestoväri + muotoilu 30€, n. 30 min
 • Verenpaineen mittaus 4 €
 • Verensokerin  mittaus 6 €
 • Kokonaiskolestrolin mittaus 13 €

Verenpaine-, kolesteroli-, ja verensokerimittaukset hoitojen yhteydessä, sopimuksen mukaan. Kokonaiskolestrolin mittaukseen 10 tunnin paasto ja verensokerin mittaukseen 2 tunnin paasto.

Kasvohoitojen yhteydessä

 • Yähuulen (viiksikarvojen) – tai leukakarvojen poisto 5€
 • Kulmien kestovärjäys 14€
 • Ripsien kestovärjäys 14€
 • Ripsien ja kulmien kestovärjäys 16€

Muista myös LAHJAKORTIT läheisille ja ystäville Tanjan Kauneus- Terveys- ja Sairaanhoitopalvelusta!

OLET LÄMPIMÄSTI TERVETULLUT!

Toimin Espoon Leppävaarassa

Esteen sattuessa ilmoitathan hoitoajan muutoksista mieluiten vuorokautta aikaisemmin. Muussa tapauksessa veloitamme varatusta hoitoajasta -50%.

Palvelut

    • HydraFacial kasvo- ja vartalohoidot
    • HydraFacial LED -valohoidot
    • HydraFacial lymfahoidot kasvoille ja
     vartalolle
    • Esteettiset täyteainehoidot
    • Käsi-, jalka- ja kasvohoidot

Restore Magic liftinghoito kasvoille ja kaulalle – TUHKIMOHOITO

   • Dermapen Medikaalinen mikroneulaushoito
   • PRP-hoidot hiustenlähtöön
   • PRP-hoidot ihon kunnon parantamiseen
   • Botox-hoidot
    • Neulaton mesoterapia
    • Kestovärit ripsiin ja kulmakarvoihin
    • Kynsien geelilakkauset
    • Infrapunalymfa vartalolle
    • Ihokarvojen poistot
    • Verenpaine-, kolesteroli-, ja verensokerimittaukset
    • Muut sairaanhoitopalvelut sopimuksen mukaan