facebookInstagramSairaanhoitaja, terveydenhoitaja & kosmetologi Leppävaara

Tanjan Kauneus-, Terveys- ja Sairaanhoitopalvelut
Hei, olen Tanja Barannik, sairaanhoitaja & terveydenhoitaja, Cidesco & SKY kosmetologi Leppävaarasta. Monipuolisesta koulutustaustastani johtuen pystyn tarjoamaan palveluja niin naisille, miehille, nuorille kuin varttuneemmillekin.
Tarjoan kokonaisvaltaisia kauneushoitolapalveluja esteettisistä hoidoista sairaanhoidollisiin, ihoa parantaviin ja korjaaviin hoitoihin. HydraFacial kasvo-, lymfa- ja ledvalohoidot, radiorekfenssi- & elektroporaatio- sekä ultraääni kasvohoitoja. Infrapunalymfa vartalolle. Medikaalinen Dermapen 4 mikroneulaus, täyteainehoidot ja PRP-omasoluhoidot mm. hiustenlähtöön sekä ihonlaadun parantamiseen. Syylän Cryo jäädytyshoito, jalka-,ja kasvohoidot kuuluvat hoitolani tarjontaan. Kestovärjäyksiä ripsiin & kulmakarvoihin.

Kauneushoitolani sijaitsee Leppävaarassa.

Tervetuloa!

Laajasta palveluvalikoimasta voit lukea lisää palvelut -osiosta. Toimipisteeni sijaitsee Espoossa, osoitteessa Timpurinkuja 2, Leppävaaran kävelykadun varrella, lähellä Leppävaaran terveysasemaa, juna-asemaa ja Selloa.

Vapaita aikoja samalle päivälle voi tiedustella puhelimitse, Hoitojen aikana en pääse vastaamaan puheluihin, mutta jätäthän soittopyynnön vastaajaani niin soitan heti ensimmäisen vapaan hetken tullessa. Voit jättää myös viestin kotisivujeni ”ota yhteyttä” lomakkeella niin otan sinuun mahdollisimman pikaisesti yhteyttä. Lämpimästi tervetuloa kauneushoitolaani Leppävaaraan!

Löydät meidät myös Facebookista!
https://www.facebook.com/kauneusterveyshoitola

Laajasta palveluvalikoimasta voit lukea lisää palvelut -osiosta. Toimipisteeni sijaitsee Espoossa, osoitteessa Timpurinkuja 2, Leppävaaran kävelykadun varrella, lähellä Leppävaaran terveysasemaa,  juna-asemaa ja Selloa.

Ajanvaraukset Leppävaaran kosmetologi ja sairaanhoitopalveluihin saat hoidettua puhelimitse sekä online-ajanvarauksen kautta. Hoitojen aikana en pääse vastaamaan puheluihin, mutta jätäthän soittopyynnön vastaajaani niin soitan heti ensimmäisen vapaan hetken tullessa. Voit jättää myös viestin kotisivujeni ”ota yhteyttä” lomakkeella niin otan sinuun mahdollisimman pikaisesti yhteyttä. Lämpimästi tervetuloa kosmetologin kauneus- ja terveydenhoitajan terveyshoitolaani Leppävaaraan!

Yhteystiedot

Tanjan kauneus-, terveys, ja sairaanhoitopalvelut Timpurinkuja 2 02650 Espoo tel. 044 987 3788 tanja (at) kauneusterveyshoitola.fi