Hydrafacial marras-joulukuu 2017Marras- ja joulukuun huippusuosittu tarjous:

– HydraFacial kasvoihoitoihin kaupanpäälle HydraFacial- LYMFA tai LED-valoterapia. Hoidoista saatavilla myös lahjakortteja, jotka ovat voimassa 6 kk ostopäivän jälkeen.

– HydraFacial Hydration kasvohoito 99 €. Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen hupputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

– HydraFacial Deep Clean 137 €. Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talieritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja vakopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal happokuorinta.

– HydraFacial Anti-Age 157 €. Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen, Dermabuilder peptidi ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E- vitamiinia sisältäviä HydraFacial tehouutteita. Hoidon yhteydessä tehdään myös GlySal happokuorinta.

– Lymfahoito elvyttää imusuonten toimintaa. Imusuoniston kuljetuskyky kasvaa ja nesteet pääsevät pois kudoksesta, joten turvotukset laskevat. Samalla parasympaattinen hermosto aktivoituu ja elimistön omat puolustusmekanismit pääsevät toimimaan paremmin.

– Hoitavilla HydraFacial led-valoilla on ihoa uudistava ja parantava vaikutus. Led-valohoito sopii erinomaisesti kimmoisuuden puutteesta kärsivälle iholle, couperosaan, rosacean ja aknen hoitoon. Led-valohoito nopeuttaa myös haavojen ja arpien paranemista sekä rauhoittaa tulehduksia.

Varaamalla tarjoushoidon saat tämän huippuedun. Lue lisää hoidoista sivuilta www.kauneusterveyshoitola.fi

Voit varata ajan nettiajanvarauksen kautta www.kauneusterveyshoitola.fi tai puhelimitse p. 044-987 3788. Jos et löydä sopivaa aikaa itsellesi soita tai laita viesti. Hoidoista saatavilla myös lahjakortteja, jotka ovat voimassa 6 kk ostopäivän jälkeen.

Lämpimästi tervetuloa!
t. Tanja